7 favoritrecept på varma veganska luncher/middagar

linsgrytavegan recept pastarecept-vegan-pizzaimg_5014-2.jpgrecept-vegan-pastaglutenfri-wrap-4vegan nyttig wrap recept

God morgon älsklingar! Hoppas ni sovit gott och att ni har en fin veganvecka! Det har ju helt plötsligt blivit vinter ute och då är det ju så härligt med varma maträtter. Därför tänkte jag att jag samlar alla mina favoritrecept på varma veganska maträtter i ett och samma inlägg. Alla är supergod (enligt mig) och så lätta att göra. En storfavorit är min veganska linsgryta. Den går hem hos både barn och hos köttälskande män 😉 Haha. Har även gjort en video på recepet som ni kan se HÄR.

Om jag ska välja min favorit just nu så måste det nog bli den stekta salladen med bovetepasta eller potatisröra i salladswraps. MUMS säger jag bara! Har ni något grymt recept på varm lunch/middag? 🙂 Puss, I

7 FAVORITRECEPT PÅ VARMA VEGANSKA LUNCHER/MIDDAGAR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Älskar linsgrytan ? har ätit den 5 dagar på rad till matlåda! ?

  Johanna 2016-11-12 12:51:51
  Svara
 • Hej fina Ida!

  jag måste ha din hjälp! Det är så här att jag vill gå ner i vikt, till min vikt som jag alltid har vägt, jag är 168 cm och väger 70 kg, jag är inte så överviktig men jag har alltid vägt 60-62 kg, och jag vill jättegärna gå ner till den vikt igen.

  Jag har börjat tränat ungefär 4 ggr i veckan nu, då jag hoppar hopprep intervaller i ca 30 min, sen boxas jag i ca 10 min. sen kan jag träna lite styrka. men ska jag träna mer kondition? man kanske inte ska träna styrka om man inte ska gå ner? gaaah jag vet inte hjäp mig ida 🙁

  sen försöker jag undvika kolhydrater också, har hållt på med detta i 6 veckor nu kanske, och jag har inte gått ner nåt än? vad gör jag för fel 🙁 kramis, hjälp mig <3

  Matilda 2016-11-03 20:53:52
  Svara
 • Vad gott det ser ut! En fråga till dig Ida, färgar du dina ögonbryn? Och isåfall, gör du det på salong eller hemma? Vad heter färgen?:) kram

  Felicia 2016-11-03 19:40:53
  Svara
 • Potatisröran ser ju sjukt god ut! Har du något recept till den? Det verkar inte vara en länk man kan klicka på? Eller jag kan inte det i alla fall 🙂

  Alexandra 2016-11-03 11:40:37 http://tenderlyn.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag har plötsligt börjat känna mig väldigt svullen och uppblåst. Jag har inte ändrat min kost på något vis, är vegan och tränar tung styrketräning 6 ggr /veckan, så jag fattar absolut ingenting. Jag äter heller inte så mycket gluten, då jag är känslig för det. Har du någon aning om vad det kan bero på?
  Tack för en bra blogg 🙂

  Siri 2016-11-03 11:39:25
  Svara
 • Tack för en grym blogg Ida ? jag har en fråga angående ämnesomsättningen… Jag kan i perioder äta mindre, dock aldrig svälta mig. Oftast gör jag det för att jag kanske är stressad eller mår dåligt. Sen kan jag äta mer andra dagar. Jag undrar om detta påverkar ämnesomsättningen på något sätt? Att den blivit lägre pga dessa perioder sv mindre ätande, vill ju liksom inte gå upp massa sen när jag börjar äta lite mer!
  Tacksam för svar <3

  Caroline 2016-11-03 09:51:05
  Svara
 • Åh va gott allt ser ut, blir så sugen på o testa!
  Jag älskar o göra soppor på kokosmjölk, har ett recept på min veganska currysoppa på min blogg: http://nouw.com/jvicia/vegansk-curry-med-kokosmjolk-27618699 😀 <3

  Julia 2016-11-03 09:28:38 http://nouw.com/jvicia
  Svara
 • Jag älskar korv stroganoff! Bara att fräsa hackad lök och kanske lite morot i olja, tillsätta sojakorv i bitar (eller tofu i stavar!), passerade tomater, havregrädde, tomatpure och kryddor och servera med ris och grönsaker! Sååå gott alltså 😀

  Rebecca Li 2016-11-03 09:25:25
  Svara
 • Mums! Tack för tipsen. 😀

  Hanna 2016-11-03 08:37:36 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Var hittar man sån där specialpasta t.ex. Råris/bovete/linspasta?! ☺️☺️

  Julia 2016-11-03 07:10:09
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Jag köper min på en ekobutik som heter Eat här i Sthlm men det kommer snart in på Welloteket så kan säga till då 🙂 <3

   idawarg 2016-11-03 08:16:23
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!