VEGANSK PASTA MED SÖTPOTATIS – RECEPT

recept-vegan-pastarecept-vegan-pasta-1

God morgon vänner! Att slänga ihop någon god vegansk pasta är så gott och enkelt. Här kommer en av mina nya favoriter som jag har. Toppar alltid mina pastarätter med Bjäst (reklamlänk) som är fullt med viktiga B-vitaminer + att det smakar som en vegansk parmensan. MUMS!

RECEPT VEGANSK PASTA

Ingredienser:
– Rårispasta
– 1 liten sötpotatis
– 1/2 paket krossade tomater
– Färsk basilika
– Selleri
– tamaris, peppar, lite pressad citron
Bjäst (reklamlänk)

Gör så här: Skär sötpotatisen i bitar och ångkoka i 10 min (Har man ingen ångkokare så koka tillsammans med pastan). Koka pastan enligt rekommendation och lägg ner skivad selleri när det är ca 4 min kvar och koka tillsammans med pastan. Häll av vattnet och häll ner krossade tomater, basilika, tamaris, sötpotatis, kryddor och citron. Värm någon minut och servera sedan med Bjäst på toppen.

Läs också:
 Recept vegansk pasta
Recept vegansk pizza

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • hej jag undrar hur många portioner detta recept är. Du inspirerar så sjukt mycket älskar din youtube och blogg, sluta aldrig med det du gör!

  Aisa Petra 2017-05-11 11:20:15
  Svara
 • Dina recept uppskattas verkligen, asggott var det! <3

  Didar 2016-07-30 21:42:19 http://didars.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har ett problem som jag haft i flera år, min mage är alltid uppsvälld. Det verkar inte spela någon roll vad jag äter, utan bara att jag äter. På morgonen är den enda gången min mage är helt platt och inte svullen och det är så jag önskar att den alltid såg ut, men så fort jag äter frukost så svullnar den upp och på kvällarna efter middagen är den jätteuppsvälld. Jag har prövat att utesluta/trappa ner på allt möjligt, gluten, laktos, vissa kolhydrater som jag läst kan ge uppsvälld mage osv. Men det blir aldrig någon skillnad. Jag äter väldigt hälsosamt och har ett aktiv och rörligt liv och det är så frustrerande att jag trots det ska känna mig missnöjd med min kropp, just pga magen. Kan tillägga att jag haft en del problem med förstoppning genom åren, vet inte om det har ett samband? Har beställt hem MSM från Welloteket, men har du något annat tips på vad jag kan göra/tänka på?

  Tacksam för svar! Älskar för övrigt både din blogg och youtube, du ger så bra tips och inspirerar verkligen! Kram

  Linnea 2016-07-30 06:35:55
  Svara
 • Hej ida.
  För en månad sen ungefär kände jag mig i topp form i kroppen. Jag trivdes hur min mage såg ut och jag var nöjd med vad och hur mycket jag åt.
  Men nu en månad senare känner jag mig helt uppblåst i magen och inte alls lite nöjd.
  Varför känner jag såhär?
  Tips på vad jag inte ska och ska äta?
  Jag är också inne i en period där jag är super hungrig hela tiden.
  Så måste ha bra och mättade mat….tips??
  Kram

  Alva 2016-07-28 20:02:52
  Svara
 • Åh vad gott det där säg ut, måste jag ta & testa någon gång☺️??

  Emma 2016-07-28 08:14:15 http://emmabjorndahl.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!