PROTEINPULVER + RECEPT PÅ PROTEINSMOOTHIE

smoothie-bowl-recept-vegan

Hej bästa du! Jag undrar om du har något bra tips på proteinpulver? Lästa förut att du åt vassleprotein men antar att du inte gör de längre..:/ något annat tips? Klara inte av hampaproteinet tyvärr..

SVAR: Hej fina! Nej jag tar inte Vassleprotein längre då jag föredrar vegansk kost. Jag tar mest hampaprotein och risproten. Kanske risprotein skulle vara något för dig?

Vi har flera olika risprotein på Welloteket som du kan hitta HÄR! Mitt favorit är Inflamino då det är väldigt snällt och läkande för magen då det även innehåller vitaminer, mineraler, amniosyror och örter som är läkande. Det har en neutral smak som smälter bra ner i smoothies. Tar det även ibland med enbart vatten när jag ex reser. Det är inte gott men inte jätteäckligt heller.

Risprotein finns även i chokladsmak från Superfruit om du föredrar det, men förvänta dig inget sött då det är helt naturligt. Det innehåller även hampa.

Sedan har vi även ärtprotein som du kan kolla in HÄR.

Jag har en ny favoritsmoothie jag brukar göra innan jag ska gå och lägga mig och det är en proteinblåbärssmoothie och receptet på den kommer här:

INGREDIENSER:
200g frysta blåbär
1 banan
1 skopa Inflamino eller Hampaprotein
1krm kardemumma
3-4dl havremjölk

GÖR SÅ HÄR: Mixa ihop och toppa med havregryn, pumpafrön och mullbär.

(Alla länkar är reklamlänkar till min egen webshop Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Hej Ida Warg jag såg du hade en favorit blåbärssmoothie med ärtprotein fast jag hittar den inte bland dina recept ???
  Skulle du vilja ge mig det receptet och kanske om du har fler recept med ärtprotein.
  Tack på förhand Sonja

  Sonja 2018-02-10 21:03:01
  Svara
 • hej bara en fråga kan man bli tjock av att äta för mycket proteinpulver?
  Eftersom att jag äter det varje morgon och jag ror mig under hela dan i skolan för jag går i handbollsklass ?<333333

  lovisa 2016-10-05 21:03:11
  Svara
  • Svar på lovisas kommentar.

   DEt är inte bra att äta för mycket av något. Försök äta mat och komplettera med 1 portion protein om dagen 🙂 Kram

   idawarg 2016-10-06 12:15:18
   Svara
  • Svar på lovisas kommentar.

   hej bara en fråga kan man bli tjock av att äta för mycket proteinpulver?
   Eftersom att jag äter det varje morgon och jag rör mig under hela dan i skolan för jag går i handbollsklass ?<333333

   lovisa 2016-10-05 21:04:17
   Svara
 • Hej! Kul att lägger upp så många bra veganrecept!! Uppskattas då man brukar fastna i samma rätter hela tiden hehe.
  Jag har en fråga till dig 🙂
  Hur betydelsefullt är egentligen protein för att bygga muskler. Mitt mål med träningen är just det, vill bli starkare, ha en hälsosam vegankropp och sluta vara liten och spinkig haha. Jag tränar mycket och äter mycket mat, veganmat då. Jag har IBS och har därför svårt med bönor o vissa linser då det får min mage att gå bananas. Jag inser att jag egentligen skulle må bäst av att äta så ”ren” mat som du gör men är rädd för att lägga av med alla fejkkött just för att jag ”behöver” proteinet för att bygga muskler. Det känns som om jag inte gör något annat än att jaga protein och det är så otroligt tröttsamt när allt man vill är att bara äta god o naturlig mat. Kan man bygga muskler på en kolhydratsrik och ”ren” vegankost, dvs med så lite processerad mat som möjligt?

  Älskar din blogg Ida, du är en fantastisk förebild! Kramar!

  Anna 2016-10-05 10:37:21
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag skulle bli så himla glad om du kunde hjälpa mig!
  Jag har ganska mycket PMS och blir väldigt nedstämd, trött, får ont i kroppen och blir vätskefylld. Jag vet att mycket av detta inte går att göra något åt, men jag undrar om du vet några bra kosttillskott som är naturliga som kan hjälpa runt menstider. Det är så himla jobbigt att knappt orka gå till jobbet och nästintill börja gråta så fort minsta lilla känns fel…

  Jag vill inte ta någonting onaturligt heller…

  KRAM <3

  Elvira 2016-10-04 15:20:57
  Svara
 • Skulle du inte kunna göra ett inlägg där du tipsar om veganska vinterjackor, som gärna inte kostar allt för mycket heller. Alla fina jackor jag hittar är antingen för tunna eller så innehåller de dun.. 🙁

  Kajsa Arnesson 2016-10-03 22:18:32
  Svara
 • Ser gott ut!
  Och kul med ny header! 🙂

  Caroline 2016-10-03 20:18:54 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • fast risprotein är ju inte fullvärdigt? så behöver man en shake efter träningen, dvs bara äter inflamino, är det inte fullvärdigt protein?

  ida 2016-10-03 20:10:20
  Svara
  • Svar på idas kommentar.

   Risproteinet innehåller alla essentiella aminosyror –> http://welloteket.se/produkt/risprotein/

   Sedan äter man förhoppningsvis andra grejer under dagen så det brukar inte vara några problem att få ihop till en fullvärdig proteinprofil 🙂

   idawarg 2016-10-03 20:34:41
   Svara
 • M U M S! 😀

  Petra Nordqvist 2016-10-03 18:12:06 http://petra.for.me
  Svara
 • Hej Ida! Nu är det så att min lärare i kost vill att jag skall äta 1 Atkins bar varannan dag. Hon säger att det är den med bäst innehåll utav alla bars. Och jag håller inte med henne. Den är jättelång och ser inge alls bra ut. Kan tillägga att hon vill att jag skall gå upp i vikt också och misstänker därför att hon då säger att Atkins är bra även om det inte är det, för hon vet vad som är bra egentligen. Men iaf, har du tips på ett recept med egna bars som inte innehåller nötter? Då detta är strängt förbjudet på mitt internat!

  Mvh, någon som behöver ha HJÄLP nu.

  Sandra 2016-10-03 16:35:58
  Svara
 • Vad är en skopa? Har undrar detta så länge haha. ?

  Emma 2016-10-03 09:02:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!