BOOSTA DITT IMMUNFÖRSVAR!

IMG_2230.JPG

Vill du hålla dig frisk? Kolla då in vårt –> immunpaket som är fullproppat med vitaminer, mineraler, örter och proteiner som hjälper till att stärka och boosta ditt immunförsvar.

Den här veckan har vi erbjudande på Immunpaketet och det kostar endast 399kr (ord. 481kr) gäller fram till 31/1.

Läs mer och beställ –> HÄR!

Paketet innehåller:

D-vitamin – Vår främsta källa till D-vitamin är solens strålar så det är extra viktigt att vi får i oss D-vitamin under årets mörka månader. D-vitaminet hjälper oss att reglera kalcium i kroppen och medverkar till en normal benstomme och gör så vi har ett normalt fungerande immunsystem. Ta 1 tablett om dagen.

Acelrola – Är fullproppat med c-vitamin som hjälper till att stärka ditt immunförsvar. Ta 1 tsk Acerola 1 gång om dagen och blanda antingen ner den i smoothien eller gör en liten shot med vatten eller juice. Acerola smakar jättegott och friskt.

Spirulina – Ett av de mest näringstäta födoämnen på jorden och är proppfull med proteiner, vitaminer, mineraler, essentiella aminosyror och klorofyll. Passar perfekt blanda ner i gröna eller gula smoothies för att boosta immunförsvaret. Ta 1-3 tsk/ 1-2 gånger om dagen.

Pukka Three Ginger – Är ett te med en riktig ingefärskick. Ett smakrikt te med galangal, ingefära och gurkmeja som alla hjälper till att stärka immunförsvaret. Njut av en kopp när du vill!

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!