CIRKELTRÄNINGSPASS FÖR RYGG/BEN/BÅL

ida warg60 pullups, 100 alternating jumping lugnes, 75 smala armhävningar från tårna, 75 squats med kettlebell, 100 stående rodd med hantlar, 5 min plankan med uppdrag av knän. Tror ni jag är död efter dagens träningspass eller? Det där var verkligen ingen lätt eller rolig match men så jäkla skönt nu efter! Körde allt i en cirkel så det blev…

12 pullups

20 alternating jumping lunges

15 smala armhävningar från tårna

15 squats med 16kg kettlebell

20 stående rodd 6kg hantlar

1 min plankan då man drar upp knät till armbågen

X 5

Körde alla övningar i rad utan vila och vilade ca 1-2min mellan varje varv.

Någon som vill ge sig på detta pass?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag är en 15 årig tjej som försöker träna 4-5ggr i veckan på gymmet. Ingenting jätteseriöst men är hyfsat intresserad av hälsa etc. Tycker det är super kul, men en sak som jag avskyr är att träna kondition… Har försökt sticka ut och springa men finner ingen motivation eller glädje. MEN då jag känner att jag måste träna lite kondition ändå har jag 3 frågor till dig;

  1. Vad finns det egentligen för olika träningsformer när det kommer till kondition, förutom löpning då, och vad är bäst?
  2. Hur mycket kondition borde man träna,alltså för att balansera eller ja haha (om man styrketränar som jag då)?
  3. Hur är det kring när man ska träna kondition, innan eller efter styrka? Jag har hört och läst om en massa olika… Känns inte som att det riktigt finns nått svar haha men tänkte att jag kunde försöka fråga dig ändå haha ;).

  Tack för en sjuukt bra blogg! Är helt förälskad i den och du får mig alltid att hålla motivationen uppe!<3
  Kram Ebba =)

  Ebba 2014-06-16 22:36:00
  Svara
 • Hej ida!
  Jag är en 15 årig tjej som tränar lite men skulle vilja träna mer och få plattare mage och tajtare lår men vet inte riktigt vad jag ska göra för övningar osv.
  Skulle du kunna hjälpa mig?? :))

  sanna 2014-06-16 19:47:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar lite över stretchning. Det är något jag älskar men inte riktigt finner tid till längre sedan jag började på högskolan. I alla fall inte hemmavarianten som bara har till syfte att göra mig vigare. Jag stretchar fortfarande lite direkt efter träning. Tidigare kallstretchade jag och blev vig men det tog sån tid! Nu hittar jag inget snabbt uppvärmningssätt som gör att jag kan ”ta i mer” när jag stretchar. När jag tränade judo blev jag rejält uppvärmd i varenda muskel och då blev även lite stretching extremt effektivt. Hur värmer man upp bra/stretchar effektivt en kortare stund (utan att ha det i kombo med annan träning)? Sen undrar jag också om musklerna blir ”mindre” om man stretchar dem efter varje träning. T ex, skulle magrutor bli mindre synliga om man stretchade dem väldigt mycket jämfört om man inte gjorde det?
  Tack för en underbar blogg!

  C 2014-06-14 23:20:00
  Svara
  • Svar på Cs kommentar.

   hej och tack för din kommentar! Ta på dig varma kläder, hoppa i någon minut + gör 30 squats och kör sedan detta stretchpasset –

   Angående musklerna så är det individuellt och jag tror inte du behöver vara orolig. Mina magrutor syns och jag stretchar/yogar varje dag 🙂

   idawarg 2014-06-16 10:30:00
   Svara
 • Körde detta pass ikväll efter att ha blivit lite trött på min vanliga träning så var det superkul med något nytt! Men sjukt jobbigt och svettigt, haha UNDERBART! Tack för att du inspirerar ida!

  Maria 2014-06-14 21:27:00
  Svara
 • Hur blev du personligtränare? 🙂

  kitty 2014-06-14 19:30:00
  Svara
  • Svar på kittys kommentar.

   Jag har alltid älskat träning och hälsa och har tävlat på elitnivå i dans + att jag utbildat mig till dansare på Balettakademien. har även jobat som danscoach/Personlig danscoach i 10 år så att utbilda sig till PT var ett naturligt steg. Gick på Personal Training School i Stckholm. 🙂

   idawarg 2014-06-16 10:26:00
   Svara
 • Var kan man hitta såna tights? 😀 snygga!

  EA 2014-06-14 18:54:00
  Svara
 • jag vill!!!! grymt pass, tusen tack!!

  johanna 2014-06-14 17:55:00
  Svara
 • jaaag tänker testa det!!

  moa 2014-06-14 15:41:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!