NY VIDEO – FETTFÖRBRÄNNANDE RYGG OCH AXEL CIRKELTRÄNING

I förmiddags var jag på gymmet och körde ett sjukt jobbigt men väldigt bra cirkelpass. Det stärker upp överkroppen och speciellt axlar och rygg och är också bra om man är ute efter förbränning. 6 övningar i rad utan vila, vila 1 min mellan varven och kör totalt 4 varv.

Övningar och antal reps ser ni på filmen…

Earlier today I was at the gym and did a very hard but good circuit workout. It strengthens your upper body and especially your back and shoulders and it´s very good if you want to burn some fat.

You find the exercises and how many reps on the video below. 

LET´S ROCK!

Glöm inte prenumerera på min youtubekanal HÄR! // Subscribe on my youtube channel HERE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej! Bra blogg! Skulle vilja ha tips på hur man kan lägga upp sin träning om man vill träna ca 4 ggr i veckan. Hur många dagar med benövningar, rygg, axel m.m för att det ska ge resultat? Skulle även vara tacksam för tips på vad som är bra att äta innan träning 🙂 Mvh Madde

  Madeleine Andersson 2014-04-28 20:29:46
  Svara
 • tack vad kul att höra! Ska satsa massor på att göra videos nu under våren. För att inte missa någon film så prenumerera på min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness Kramis

  idawarg 2014-03-11 21:27:00
  Svara
 • Åh Ida! Tack för Sveriges utan tvekan bästa fitnessblogg. Du är en sann inspiratör och har hjälpt mig att göra träning och hälsosam mat till en del av vardagen

  Anna 2014-03-11 08:42:00
  Svara
 • Grymt bra video Ida! Tack för att du delar med dig <3

  Linnea 2014-03-09 22:20:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Din färgsprakande och energiska blogg har tagit mig igenom den trötta vintern och jag blir alltid så inspirerad när jag dagligen kollar in din blogg. Jag har dock kommit till ett vägskäl och vänder mig till dig i hopp om hjälp och vägledning!

  I nästan hela mitt liv har jag levt för dansen, framförallt då modernt och jazz. Mina drömmar om att medverka i stora musikaluppsättningar eller tv-framträdanden fick jag redan som ung. Balettakademiens Dansarutbildning känns som den rätta vägen att gå då den ev. kan öppna sådana dörrar. Men samtidigt är jag väldigt intresserad av träning och är lite småtrött på dansens tyvärr väldigt enformiga slitande på kroppen. Det är mitt sista år att söka, så jag känner lite av pressen ”Det är nu eller aldrig!”.

  Så, vad tyckte du om utbildningen? Är den värd allt slit som man kommer att lägga ner?

  Tack!
  Kram Anna

  Anna 2014-03-09 21:26:00
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   hej Anna och tack för din kommentar 🙂 <3 balettakademien är inte enda vägen till att jobba med dans, men är du ute efter en bättre teknik så kan det vara 1 väg. Svårt för mig att rådge dig om det är värt det.balettakedemien var de 3 värsta åren i mitt liv men jag har lärt mig mycket på det. jag jobbade i dansbranshen innan och under utbildningen så jag hade en insikt i den och visste redan när jag började at jag kanske inte alls vill jobba med dans efter då branschen är väldigt "ful" och hård. Jag tycker du ska söka och då kommer du få en bild av skolan och om det är något för dig 🙂 Sedan kom ihåg att det finns många vägar till att jobba med dans. Kram Ida

   idawarg 2014-03-10 13:23:00
   Svara
 • Grym video, ska pröva passet imorgon 😀 vad har du för vikt för just detta pass?
  Kram!

  Sara 2014-03-09 20:18:00
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Tack det tycker jag 🙂 Jag har olika vikter… 1: 20kg, 2: 10kg, 3: 15kg, 4: 10 kg, 5: kroppsvikt och 6: 12kg. Kram

   idawarg 2014-03-10 13:18:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!