NATURLIGT PROTEINPULVER

Blev sugen på att köpa Hollistics risprotein efter att ha sett dig använda det.. Jag undrar om det smakar något och om det blir gott genom att endast blanda med vatten? Såg att 1 kilo kostade ca 350:-, och en portion är 50 g är det bara 20 portioner per kilo… Har du något mer budgetbra proteintillskott? Är aminosyror bättre? Vore supertacksam för svar! Kram

SVAR: Hej! Ja jag är verkligen helt kär i Holistics risprotein och använder det i alla mina smoothies. Jag äter 1/2-1 skopa i taget så en burk räcker ungefär 30-40 portioner och då kostar varje portion ca 9-11kr kr st vilket jag tycker är ett väldigt bra pris. Jag har de senaste åren blivit väldigt noga med vad för tillskott jag tar och jag stoppar inte i mig något som har en konstig innehållsförteckning som jag inte känner igen. Jag vet hur mycket forskning det ligger bakom framställandet av produkterna hos Holistic och att de inte använder sig av onaturliga preparat och sötningsmedel. De har till och med börjat ta bort stevia ur sina proteinpulver. Deras produkter kostar lite mer än andra märken på marknaden men det talar ju egentligen bara för att kvalitén är bättre och jag personligen tycker att man antingen så köper man bra tillskott med kvalité eller så håller man sig till vanlig mat.

Risproteinet är helt naturellt (läs mer om det här) och smakar inte jättebra med enbart vatten, men perfekt att ha i smoothies och juicer. Men man lär sig tycka om det och jag dricker faktiskt mitt med enbart mandelmjölk nu ibland och tycker det är gott 🙂

Men vill du ha ett naturligt protein som smakar bra med vatten eller mjölk så rekommenderar jag Holistics Vassleprotein. Mina favoritsmaker är choklad och kokosbanan (Läs mer om det här). Som du ser på innehållsförteckningen så innehåller proteinet endast naturliga produkter och de har lagt till enzymer som gör det enklare för kroppen att ta upp och bryta ner proteinet.

Ni kan köpa alla Holistics produkter HÄR!

English: Question: Is Holistic Rice Protein good with water and why  do you recommend it? Answer: I love Holistics Rice protein and use it in all my smoothies! It´s all natural without sweeteners so it does not taste so good with water. If you just want to drink it with water or milk I recommend Holistics Vassle Protien. It´s all natural with good enzyms that improve the absorption. You can buy Holistics Vassle and rice protein HERE!

.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Ida!
  Nu står jag i valet och kvalet om jag ska välja risproteinet eller vassleproteinet.
  Jag skulle vilja ha ett protein som jag kan ta efter träning (då jag har 30 min promenad hem) men även i smoothies ibland. Vilket är då bäst? 🙂

  Tack för en sjukt inspirerande blogg!!
  Kram Lotta!

  Lotta 2014-02-24 19:45:00
  Svara
 • Hej!
  Tack för en inspirerande blogg!
  Undrar över risproteinet. hur fungerar det att baka med? Många fitness-recept på till exempel muffins och pannkakor, innehåller vanligt proteinpulver. Funkar det likabra med risproteinet?

  Elina 2014-02-19 21:04:00
  Svara
 • Är risprotein ett fullvärdigt protein?

  kingemarson.wordpress.com

  Karin 2014-02-19 19:11:00
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Yes 🙂 ”Holistic Risprotein innehåller 80 procent rent protein. Upptaget är hela 95 procent! Holistic Risprotein innehåller alla essentiella aminosyror”

   idawarg 2014-02-20 09:36:00
   Svara
 • Jag funderar på att börja med periodisk fasta 4-5 dagar i veckan, vad kan det göra för skillnad och hur kan det påverka min hälsa. Jag planerar att äta mellan 13-21 och fasta resten. Målet med fastan är att bli av med det envisa fettet så att mina muskler defineras. Finns det risk att mina muskler bryts ned, behöver jag äta något kosttillskott? Har sett att du körde periodisk fasta, vad är dina bästa tips för att lyckas? När jag nått mitt mål, kan jag börja äta på vanliga tider, utan att det envisa fettet kommer tillbaka?

  Vore så himla glad för snabbt svar, vill finslipa på min form innan sommaren, och vill ha gott om tid för det! Tack för en underbar blogg! 🙂 <3

  Alexandra 2014-02-19 17:15:00
  Svara
 • Jag gick in på hemsidan och läste om det, de verkar verkligen vara ett utmärkt proteinpulver! Letade bland deras produkter och kollade om det fanns några protein-bars, hittade tyvärr inga.. Har länge letat efter goda och nyttiga proteinbars utan massa tillsatt och onödigt socker att bara ha med sig i handväskan eller som mellanmål. Har hittills testat Bounce som jag älskar, och raw-bite men tyvärr smakar den inte jättebra och innehåller heller inga större mängder protein…. Andra tips??:))

  Ellen 2014-02-19 16:06:00
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Ja alla deras produkter är grymma 🙂 naturliga och bra. De har inga bars än men jag vet att de under våren kommer släppa nya produkter och håller tummarna för lite goda bars 🙂 Håller med, jag har ännu inte hittat en naturlig, mjölkfri bar med högt proteininnehåll. Bästa är att baka själv så kan man lägga i risprotein eller hampa 🙂

   idawarg 2014-02-20 10:09:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!