RECEPT PÅ NYTTIG FRUKOSTSMOOTHIE

 Jag är en person som kan snöa in mig på saker och är väldigt dålig på att variera mina frukostar. Hemma i Sverige så har jag i flera års tid nästan bara käkat gröt till frukost och det beror först och främst på att jag är lite lat på morgonen. Men sedan jag kom hit till Lanzarote så har jag varje morgon gjort olika smoothies och jag känner hur bra min kropp mår av det. Ska definitivt fortsätta med det hemma i Sverige!

Här kommer min favoritkombo på frukostsmoothie… 1 frusen banan, frusen sepnat, 1/2 äpple, 1-1,5 dl kokosvatten, 1/2 cm färsk ingefära, 1 msk risprotein Holistic, 1 msk hampaprotein, 1 tsk kokosolja Holistic, och 1/2 pressad citron. Toppar min smoothie med gojibär Holistic, kakaons och kokos.

Alla Holistics produkter kan köpas HÄR!

Helt gluten, mjölk och sockerfri, innehåller protein, bra fetter och kolhydrater. Perfekt start på dagen helt enkelt!

English: Here´s a recipe of my favorite morning smoothie… 1 frozen banana, frozen spinach, 1/2 apple, 1/2cup coconut water, ginger, 1table spoon rice protein Holistic, 1 tablespoon hemp protein, 1 tea spoon coconut oil, and 1/2 squeeze of a lemon.

Gluten, dairy and sugar free and it contains lots of protein,  healthy fats and carbs. Perfect start of the day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!
  Har rätt mycket komplex över mina armar. Tycker det ser så stora och plufsiga ut. Kan inte du tipsa om hur man får smala, slimmade armar? Tack för bra blogg!!

  Caroline 2014-02-12 21:19:00
  Svara
 • Jag älskar smoothies. Men jag är så frussen på vintern så det blir mest på sommaren. Mmm… banan och jordgubbssmoothie. ^^

  Elin 2014-02-12 16:56:00
  Svara
 • Åh Ida du måste prova min ”Karl-Alfred” smoothie. Den är så yummie! Perfekt för att kicka igång dagen tycker jag 🙂
  http://be-sofit.blogspot.co.uk/2014/02/popeye-smoothie.html

  Sofie Eriksson 2014-02-12 14:12:00
  Svara
 • Kan inte du lägga ut något bra recept på hemmagjorda nyttiga bars om du har något? 🙂

  Cissi 2014-02-12 10:18:00
  Svara
 • Älskar också smoothies, och det är perfekt hur smidigt det är att kunna fullproppa med näring och energi i den lilla mängd som smoothies oftast är. Dock brukar jag frysa ihjäl av en smoothie till frukost, på vinter. MÅSTE ha gröt-ish eller något varmt. Känner du inte alls så? 🙂

  Antonia 2014-02-12 08:40:00 http://www.fullfrulle.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!