NYTTIG CHOKLADSMOOTHIE – RECEPT

Jag är helt kär i min nya mixer och dricker smoothies på löpande band här hemma 🙂 En favorit som är perfekt att ta som uppladdning innan träning är den här Choklad smoothien…

… 1 banan, 1/2-1tsk kakao, 1-1,5 dl mandelmjölk, några isbitar, vaniljpulver, 1 matsked jordnötssmör.

Toppa med lite hemmagjord musli. YUMMIE!

English: I´m in love with my new smoothie mixer and I´m doing smoothies all the time 🙂 My new favorite smoothie is 1 banana, 1/2-1 teaspoon kakao, 1/4-2/4 cup almond milk, some ice cubes and 1 tablespoon organic natural penutbutter. Mix and garnish with homemade muesli 🙂 N´joy!

Mjölk- och glutenfri / Gluten and Dairy free.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Wow vad god den här var!

  Ida 2014-01-17 12:04:00
  Svara
 • Hej 🙂 jag har en fråga angående kost, jag är nattarbetare och undrar om du har några bra tips på vad och när man kan äta? vissa nätter är det superlugnt och då blir det lätt att man äter.. äter oftast frukt/nötter men jag tycker inte att det mättar så bra så blir oftast i förstora mängder. Är förövrigt inte överviktig (ca59kg, 169cm lång) men vill ha något nyttigt mättande och något som är lätt att ta med 🙂 vore jättetacksam för lite tips 🙂 kram

  Mikaela 2014-01-04 01:46:00
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Hej.
   Nu är inte jag Ida men jobbar själv natt och 11-13timmars pass och hade svårt att hitta ett bra sätt att äta förut 🙂
   Jag är absolut ingen kostexpert men det jag märkt brukar funka bra för mig är äta en stadig frukost innan jobbet (typ äggröra med grädde/mjölk) så jag är mätt de första timmarna när det oftast händer mest. Första målet på jobbet blir så fort jag är hungrig (oftast 4-5h in i passet) och är även det största då jag äter vanlig middag tex kyckling, sås, grönsaker (ris/sötpotatis ibland o ibland inte) sen när jag blir hungrig senare på natten brukar jag skära ner en clementin i en keso o toppa med olika frön eller äta en avokado så jag håller mig mätt ett tag till.
   Jag är även en som alltid blir sugen på att småäta de få timmarna kvar innan man slutar så brukar ta med clementiner/morötter/sallad bara för att ha något att tugga på utan att behöva få dåligt samvete. Vet inte hur mycket kcal/fett/kolhydrater/protein det blir totalt men det brukar fungera att äta både stillasittande nätter och springande nätter 🙂

   http://bysiri.tumblr.com 2014-01-06 20:18:00
   Svara
 • Funkar det lika bra med vanlig mjölk? Är så sugen på smoothie men har ingen mandelmjölk hemma för tillfället. 🙂 Kram

  Filippa 2014-01-02 21:25:00
  Svara
 • Om man vill satsa på magrutor, hur många gånger i veckan kan man träna magen utan att bränna på musklerna? Kram

  amanda 2014-01-02 16:20:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!