2. VÄRSTA FYLLAN

Har precis sagt hej då till underbara Matilda som varit hos mig hela eftermiddagen för att spela in vårt poddavsnitt nr 2. Idag har vi pratat om hur vi ska få Matilda att bli lite mer Wild & Crazy och sedan har Matilda avslöjat mig :S Är jag verkligen så nyttig och hälsosam som alla tror? Sedan delar vi också med oss av våra absolut värsta fylleminnen. Haha här avslöjas då allt! Lyssna och njut 😀

Glöm inte att gilla vår facebook grupp NAKET PODDEN. Där kan ni även lämna önskemål på ämnen som ni vill att vi tar upp och diskuterar 🙂

[youtube id=”fG5voAKGIss”]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Haha gud va roligt det var att lyssna på xD Kan du inte lägga upp bilden från nyårsfesten i bloggen?

    jjennaa.blogg.se 2013-12-09 16:44:00
    Svara
  • Hej! Har en fråga jag hoppas du kan hjälpa mig med 🙂 Har börjat träna på gymmet igen efter ca 2 års uppehåll, och jag får aldrig träningsvärk? Vad gör jag för fel? Tar så tungt jag orkar och är verkligen trött efter träningen men sen får jag ändå ingen träningsvärk 🙁 Hoppas du kan hjälpa mig med mitt problem

    Elin 2013-12-08 21:41:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!