RUMPAN VÄXER

AJ MIN RUMPA! Var och körde ett tungt och svettigt benpass igår som så ut så här:

10 min Crosstrainer

12st Benpress 140kg x 6 set

10st Statiska utfall med skivstång 40kg x 4 set

Liggande bencurl 25kg (Lyfter upp med båda ben och håller i med ett ben på väg ner) 5rep/ben x 3

Superset: 15st raka marklyft 30kg + 20st höftlyft 18kg x 3

Mina ben skakade efter och har vaknat inatt av att min rumpa värker 😀 haha underbart!

Jag har alltid haft världens minsta rumpa och mitt mål med träningen är att få den att växa. Kör därför ganska tungt(för mig är de vikterna tunga) och håller mig mellan 8-15 reps av varje övning med vila mellan. Försöker också att variera övningar var 4-6e vecka.

För att få den lilla rumpan att växa så behövs det också mat. Var vrålhungrig igår och slukade först en laxsallad och en portion havreyoghurt med musli till efterrätt. Sedan kom min pojkvän hem med thaimat så slukade även en halv portion med Pad Thai. MUMS! Trots detta så vaknade jag hungrig imorse 😀 Haha fantastiskt!

1. Lilla rumpis växer. // 2. Stretchingtimez efter passet.

English: My butt is really hurting today! 😀 Did a sweaty leg/butt workout yesterday:

10 min crosstrainer

12st Leg press 140kg x 6 sets

10st Static lunge with barbell 40kg x 4 sets

Lying leg curl 25kg ( Lifts up with both legs and holding one leg on the way down ) 5rep/ben x 3

Superset : 15st straight deadlift 30kg + 20p hip lifting 18kg x 3

I have always had the world’s smallest butt and my goal with exercise is to get it to grow. Therefore I train pretty heavy with 8-15 reps and rest in between. Also try to vary the exercises every 4 – 6th week .

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Älskar att du skriver att du äter! Äta måste vi ju göra för att få starka friska kroppar 🙂 Har kört med helt glutenfri kost denna veckan och känner & ser enorm skillnad på magen alla redan, åt inte mkt gluten innan men att köra helt utan ger resultat 🙂 Kram
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

  Sofie Eriksson 2013-12-05 18:22:00
  Svara
 • Hej!! Har en fråga om träning.. Enligt mig finns det två huvudtyper av personer inom tränings-branschen, de ena säger: om du går ner eller upp i vikt är lika enkelt som plus och minus, medan de andra säger: ät inte mindre, ät bättre! Vad stämmer egentligen? Jag vill ha en vältränad kropp och är smal från början. Hur mycket måste jag äta för att bygga muskler, utan att gå upp i vikt, förutom i form av muskler.. älskar din blogg, du är så inspirerande <3

  Julia 2013-12-05 15:01:00
  Svara
 • Vill också få min rumpa att växa! ( sitter med träningsvärk för tillfället ) Min pojkvän har sagt att den växer men jag märker ingenting haha! När du kör ditt superset, har du två viktstångar med olika vikter eller kör du med samma med andrar vikterna? Ha en fin dag!

  maricel eriksson 2013-12-05 11:17:00
  Svara
  • Svar på maricel erikssons kommentar.

   haha underbart, lyssna på din pojkvän 🙂 Kör 30kg skivstång på raka marklyft och 18kg kettlebell på höftlyften 🙂 Detsamma fina du!

   idawarg 2013-12-05 11:20:00
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Hej Ida! Lite nyfiken på höftlyften med kb! Jag fattar inte riktigt hur de ska utföras, kan du beskriva? Tack på förhand – och du, btw, du har en riktigt bra blogg!
    Ha det bäst!

    Maria Karlbom Andersson 2013-12-05 15:39:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!