MJÖLKFRITT PROTEINPULVER – ÄGGPROTEIN

Som ni alla vet så äter jag en glutenfrikost och försöker undvika komjölk så mycket som det går. Tror ni jag blev glad när jag såg att Fitnessguru har kommit med ONE EGG, ett helt mjölk- och glutenfritt proteinpulver?! Beställde genast hem alla 3 smaker (Blueberry Cheese/ Strawberry & Yoghurt/ Double chocolate) och är så spänd på att testa dem!

One Egg® är ett högkvalitativt protein med alla essentiella aminosyror och är naturligt fritt från mjölkprodukter, mjölkprotein och laktos. En skopa av One Egg® motsvarar proteininnehållet hos 7 äggvitor men tar bara sekunder att förbereda, innehåller praktiskt taget inget fett och bara 2 gram kolhydrater.

One Egg® passar perfekt för dig som söker ett högvärdigt protein men som inte tål eller vill använda dig av mjölkprodukter. Äggprotein passar även utmärkt för dig som vill variera ditt proteinintag och få protein från flera olika källor för bästa möjliga muskeluppbyggnad och återhämtning.

Äggprotein är en av naturens bästa källor till protein och välkänt för sin höga kvalitet och snabba upptag. Det innehåller även höga halter av essentiella aminosyror (EAA) och grenade aminosyror (BCAA) samt glutamin.

One Egg® har behandlats med den senaste tekniken för att ta reducera fett och kolesterol som annars är förknippade ägg.

100% äggprotein
En skopa motsvarar 7 äggvitor
+ Mjölkfri
+ Laktosfri
+ Fettfri
+ Kolesterolfri
+ Glutenfri
+ 233 äggvitor per burk

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Åh kan inte du återkomma med recension av smakerna? Har one whey isolate milk chocolate sen innan och tycker den är god men liiite för söt. Tack /Anna

  Anna 2013-04-28 16:59:00
  Svara
 • Om man redan äter mycket ägg blir det inte för stor äggkonsumtion att köra One Egg då?

  Tillie 2013-04-28 16:28:00
  Svara
  • Svar på Tillies kommentar.

   Det tror jag inte. För mycket av vad som helst är ju aldrig bra så det beror ju på hur många shakes du tänkt att ta? 🙂

   idawarg 2013-04-29 10:17:00
   Svara
 • Åh va kul! Beställde på en gång när jag såg detta inlägg 🙂

  Johanna 2013-04-27 16:35:00
  Svara
 • Heej Ida! Du tjatar ju så mycket om att man måste äta ordentligt när man ska gå ned i vikt. Varför är det så viktigt? Nu är det så att jag ska gå ned några kg, men det har inte hänt något på lääänge och jag tror att det är för att jag äter för lite. Men vad kommer hända när jag börjar äta mer rejält igen? (Med det menar jag långsamma kollisar, bra fetter och mycket protein. Precis som nu. Fast mer) kommer jag gå upp i vikt då? Eller sätter viktnedgången igång av mer mat? Gaaah jag fattar inte! Svara gärna i ett inlägg 😀

  Emma 2013-04-27 12:17:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Äter du inte så ställer kroppen in sig på svält/sparläge och lagrar det du äter till fett. Ät regelbundet i lagom portioner och motionera så ska du se att du får de resultat du vill ha. Kan skriva ett längre inlägg om detta i veckan. Bätsa, Ida

   idawarg 2013-04-29 10:20:00
   Svara
 • Jag är också sugen på att testa dom 🙂 Kan du skriva ett inlägg om smakerna sen ? 🙂

  MAJA 2013-04-27 08:50:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!