HUSMOR IDA

Alltså idag har jag varit en riktig ”husmor”. Jag har bakat banankakor, morötsbröd och äpplemos. Allt är gluten- och mjölkfritt. Helt fantastiskt! Nu återstår bara att smaka på allt. Blir filmmys och provsmakning. Recept på bröd och äpplemos dyker upp under veckan i bloggen så håll utkik 🙂

Trevlig söndagkväll alla fina <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Recept på banankakorna?? 😀

  Vendela 2013-03-17 22:56:00
  Svara
 • Jag har länge läst din blogg! Och den har gett mig mer inspiration än vad du tror till att äta bättre, träna, osv. 
  Men har några frågor, jag har problem med båda mina knän. Men de gör mest ont i ett, och jag kan stretscha i typ 25min för att värma upp mig. Men sen när jag till exempel går ner i spagat så sträcker de i hela mitt ben, och de är där mitt onda knä ochså. Så vad ska jag göra för att få det att inte göra ont när jag går ner i spagat, split osv?:) 

  Den andra är att vad är de man blir mätt av?! Lixom när man äter frukost, middag, lunch, osv vad ska man äta för att bli mätt?! Är de mer kolhydrater, proteiner elr så man ska äta för att bli mätt av? Eller är de mättande fetter man ska äta av?! Har funderat länge på vad jag ska äta för att både få mycket energi, bli mätt, och veta att jag äter rätt saker till frukost, lunch, middag osv för att hålla mig mätt osv.?

  Och den sista, man har ju fett på magen?! Om man tränar så de bli magrutor, blir allt de fett man hade på magen magrutor då eller?:) TACKSAM FÖR SVAR!.:) Kram!

  Amina 2013-03-10 22:26:00
  Svara
 • Bästa Ida!
  Först ska du ha ett höjt glas för en otroligt bra och inspirerande blogg!!

  Jo.. Jag är liksom fast och behöver hjälp…
  Jag har under en väääldigt lång tid räknat kalorier och försökt att hamna på ett underskott dag ut och dag in. Självklart har det vart många tillfällen då jag har lost my mind och gone wild på alla godsaker som finns, men de är betydlig färre dagar än de jag räknat och vart noga. 
  Mitt problem är att, jag antar att min kropp har vant sig vid ett underskott, för jag går inte ner i vikt/fett även fast jag tränar bra och äter bra på ett underskott av kalorier. Jag är en 19årig tjej som har lite extra kärlek speciellt runt rumpa och lår som jag har kämpat med i ca 2 år nu. Min kropp har förändrats, men med tanke på hur länge jag har hållt på, hur mycket jag tränar och mitt underskott av kcal så känns det inte som att jag har kommit någon vart. Jag har varierat mitt kcal intag väldigt mycket. Från allra första början siktade jag på att landa på 1200kcal/dag, just nu 1500 och ja.. allt ifrån 1200 till ibland 1800. 
  Har jag förstört min ämnesomsättning? För i nuläget kan jag inte äta ”vanlig” mat under en dag/vecka utan att gå upp i vikt. Och med vanlig mat menar jag kött,potatis,sås och grönsaker t.ex. 
  Utan jag får hålla mig till köttet och grönsakerna för att jag ska kunna hålla vikten och formen… det känns som jag aldrig kommer att kunna äta ”normalt” igen och jag är så trött på att jämt vara så rädd för att jag ska stoppa i mig för mycket mat eller lägga på mig mer fett. Just nu speciellt när jag ska på studentbal i maj och självklart vill jag se grym ut i min klänning.
  Jag är totalt lost och inne i någon slags ond cirkel.. dina ord skulle vara guld just nu!

  Bästa hälsningar, Emma

  Emma 2013-03-10 20:58:00
  Svara
 • Åh lägg upp recept på både äppelmos och bröd snart! 🙂 längtar!!!

  Katarina 2013-03-10 20:56:00
  Svara
 • brödet ser fantastiskt ut. ser fram emot recept.

  Linda 2013-03-10 19:51:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!