GOTT NYTT ÅR!

Jag och Natasha förra nyår ♥

God morgon älsklingar! Sista dagen på detta fantastiska år! Hur sjukt!? Det ä alltid med lite ångest jag går in i ojämna år bara för att jag har fått en jobbig tanke om att ojämna år är lite tuffare för mig. Känns som att jag under ojämna år sliter röven av mig och under jämna år skördar av allt jobb jag gjort året innan. Haha kanske inte låter så positivt men jag är säker på att 2017 kommer bli ett galet bra år ändå. Mycket jobb med nya samarbetspartners som TV4 och en till (som jag alldeles snart kan berätta om). Tror även det kommer bli sjukt kul men galet mycket jobb med Welloteket och sedan ny lägenhet i februari. Vill ni att jag ska blogga om renoveringen föresten? Vet inte om ni är intresserade av inredning?

I alla fall så ska jag idag packa och fixa och sedan middag med vänner ikväll. Dock blir det inte långvarigt då jag och min babe Natasha drar till Aruba imorgon. WOHOOOOOOOO! Kan ju inte bli mer pepp! Nej nu måste jag verkligen sätta fart här om jag ska hinna med allt jag behöver hinna med innan jag drar.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! Vill tacka er alla för att ni är inne och läser här och kommenterar. Betyder massor! ♥

MJUK VEGANSK PEPPARKAKA – RECEPT

mjuk2mjuk1

God morgon älsklingar! Jag säger bara bättre sent än aldrig 😀 haha! Här kommer ett recept på en magisk vegansk pepparkaka som Victoria lärde mig att baka. Så himla god och saftig. Jag menar det blir väl aldrig för sent för att äta pepparkaka? Lika gott året om 😀

RECEPT PÅ MJUK VEGANSK PEPPARKAKA

INGREDIENSER:
600 gram sötpotatis
1 dl rismjöl
1 dl bovetemjöl
20 färska dadlar
2 msk pepparkakskryddor
1 msk mesquitepulver (kan uteslutas men ger en extra kola aktig touch)
2 msk mandelsmör/ tahini (eller annat nöt/frösmör)
en nypa salt
ev. kokosflingor som strössel

GÖR SÅ HÄR: Börja med att koka sötpotatisen till sen är mjuk inuti. Kör den därefter i mateberedaren tillsammans med dadlar, nötsmör och kryddor till det är en slät konsistens. Vänd ner smeten i en bunke och blanda i resten av ingredienserna. Bre ut på en teflexpappersklädd (eller bakplåtspapper om du inte har teflexpaper) plåt och sätt in i ugnen på 175 grader ca 15-20 minuter. Ta försiktigt tag i bakplåtspappret och lyft ut kakan från plåten, låt svalna något och skär därefter i bitar!

SKAM

God morgon vänner! Efter en härlig vecka i Åmål är jag nu tillbaka i Stockholm igen. Är så sjukt peppad just nu men har sådan galen resfeber! Jag förstår inte att jag ALLTID drabbas av det här! Jag blir liksom supernervös, stressad och otrevlig några dagar innan jag ska göra en långresa. Fattar inte varför? Blir ni också det? Vad gör jag åt det?

När jag var i Åmål började jag kolla på serien alla pratar om just nu, nämligen SKAM. Jag visste att jag skulle bli helt fast och jag betade av 1 hel säsong på raken. Inte så svårt dock då avsnitten är 15-20 min långa i första säsongen men alltså jag älskar den! Det är typ som att vara tillbaka i tonåren och gymnasietiden.

Låg och funderade på vilken av tjejerna jag är mest lik. jag skulle ju vilja säga Noora och det kanske jag är nu men när jag gick i högstadiet var jag nog mer Eva och på gymnasiet en blandning mellan Nora och Eva. Noora bara för att jag hade mina fasta principer som jag inte ruckade på och jag föll inte för grupptrycket utan stod alltid på mig. Dock var jag inte alls lika ordentlig som hon och jag var alldeles för blåögd när det gällde killar. Är fortfarande väldigt blåögd och litar blint på alla. Haha jag lär mig aldrig!

Har ni börjat kolla på SKAM? 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!