GOTT NYTT ÅR!

Jag och Natasha förra nyår ♥

God morgon älsklingar! Sista dagen på detta fantastiska år! Hur sjukt!? Det ä alltid med lite ångest jag går in i ojämna år bara för att jag har fått en jobbig tanke om att ojämna år är lite tuffare för mig. Känns som att jag under ojämna år sliter röven av mig och under jämna år skördar av allt jobb jag gjort året innan. Haha kanske inte låter så positivt men jag är säker på att 2017 kommer bli ett galet bra år ändå. Mycket jobb med nya samarbetspartners som TV4 och en till (som jag alldeles snart kan berätta om). Tror även det kommer bli sjukt kul men galet mycket jobb med Welloteket och sedan ny lägenhet i februari. Vill ni att jag ska blogga om renoveringen föresten? Vet inte om ni är intresserade av inredning?

I alla fall så ska jag idag packa och fixa och sedan middag med vänner ikväll. Dock blir det inte långvarigt då jag och min babe Natasha drar till Aruba imorgon. WOHOOOOOOOO! Kan ju inte bli mer pepp! Nej nu måste jag verkligen sätta fart här om jag ska hinna med allt jag behöver hinna med innan jag drar.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! Vill tacka er alla för att ni är inne och läser här och kommenterar. Betyder massor! ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!