SKAM

God morgon vänner! Efter en härlig vecka i Åmål är jag nu tillbaka i Stockholm igen. Är så sjukt peppad just nu men har sådan galen resfeber! Jag förstår inte att jag ALLTID drabbas av det här! Jag blir liksom supernervös, stressad och otrevlig några dagar innan jag ska göra en långresa. Fattar inte varför? Blir ni också det? Vad gör jag åt det?

När jag var i Åmål började jag kolla på serien alla pratar om just nu, nämligen SKAM. Jag visste att jag skulle bli helt fast och jag betade av 1 hel säsong på raken. Inte så svårt dock då avsnitten är 15-20 min långa i första säsongen men alltså jag älskar den! Det är typ som att vara tillbaka i tonåren och gymnasietiden.

Låg och funderade på vilken av tjejerna jag är mest lik. jag skulle ju vilja säga Noora och det kanske jag är nu men när jag gick i högstadiet var jag nog mer Eva och på gymnasiet en blandning mellan Nora och Eva. Noora bara för att jag hade mina fasta principer som jag inte ruckade på och jag föll inte för grupptrycket utan stod alltid på mig. Dock var jag inte alls lika ordentlig som hon och jag var alldeles för blåögd när det gällde killar. Är fortfarande väldigt blåögd och litar blint på alla. Haha jag lär mig aldrig!

Har ni börjat kolla på SKAM? 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag har sett alla säsonger som finns ute. Trodde inte det var något för mig, men fastnade just för att jag kunde relatera till hur det var när jag själv gick i gymnasiet och var tonåring 🙂 Tycker bara det var lite synd att avsnitten i första säsongen var så korta. Hade velat se mer ur Evas perspektiv 🙂

  freja 2016-12-30 23:14:36 http://frejamarley.nu
  Svara
 • Hej bästa Ida!
  Kan du inte göra lite tips på olika smoothies? Både till frukost och till lunch? Känns som att jag gör samma vanliga hela tiden 🙂 <3

  Anna 2016-12-29 21:32:09
  Svara
 • Tips på vegansk curry för den som gillar banan 😉 http://frame.bloglovin.com/?post=5357958779&blog=13545065&frame_type=feed

  H 2016-12-29 15:03:05
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag är så stolt över mitt senaste inlägg, att jag vågat lyfta ämnet kring alkohol/ alkoholfritt. Har du lust får du mer än gärna gå in och kolla och säga vad du tycker/ hur du upplever hetsen kring alkohol och framförallt nu lagom till nyår! http://halsojunkie.se.

  Sandra 2016-12-29 13:58:41 http://www.halsojunkie.blogg.se
  Svara
 • Har tänk börja kolla men njuter lite av juldagarna just nu 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-12-29 13:13:57 http://www.saramadeleine.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!