TILLBAKA TILL GYMMET – RYGGTRÄNING

img_4902-1.jpgimg_4900.jpgimg_4904-1.jpg

God morgon älsklingar! Igår var jag äntligen på gymmet igen efter mitt galna intervallpass i söndags. Har haft sådan träningsvärk + ont i ena knät att jag varit tvungen att vila. kan ni snälla påminna mig om att aldrig göra om det?! Haha kör aldrig ett sådant galet intensivt pass om det var ett år sedan du gjorde högintensiv träning!

Men igår var det nya tag och det var skönt att röra lite på sig efter en sjukt intensiv vecka med massa timmar framför datorn och i möten. Ni kan se hela passet nedan. Idag blir det vila och jobb och i helgen blir det kalas för min kusin som fyller 11 så mamma och pappa kommer upp vilket blir mysigt. Wiii. Hur mår ni? Någon som ska köra fredagsfys?

Gårdagens träningspass:

10 min power walk 15% lutning

Superset 1:
15 breda latsdrag
8 smala armhävningar
X 3

Superset 2:
15 sittande rodd
20 squats
X 3

Triset:
12 rotation Cable Cross
12 enarmslatsdrag Cable Cross
15 raka hantellyft åt sidan
X 3

Hoppas ni fick lite inspo till träning. Ha en fin fredag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida!
  Kag är en smal och lång 13 åring tjej som har en fråga till dig.
  Ungefär hur lång tid tror du de tar för mig att bygga upp muskler om jag tränar Thai boxning 1h 30, 6 dagar i veckan?
  Jag funderar just på den rätta sporten som man tränar hela kroppen + bygger upp muskler

  Älskar din youtube kanal och fin blogg såå mkt, sluta aldrig med de du gör??
  Ha en fortsatt trevlig dag❤️❤️

  Emma 2016-10-15 08:05:21
  Svara
 • Wow super läckra träningstights? Tack för tränings inspo behöver verkligen det just nu!
  http://nouw.com/ebbaduvin

  Ebba 2016-10-14 12:35:50 http://nouw.com/ebbaduvin
  Svara
 • Skitsnygga tights 🙂

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2016-10-14 11:31:14 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • Hej Ida och tack för att du alltid inspirerar, du är grym!!
  Jag har en liten fråga angående viktnedgång. Jag vill gå ner i fettprocent och räknar kalorier för att jag ska ha koll på att jag gör av med mer än vad jag får i mig. Däremot undrar jag om det spelar någon roll hur kalorierna är uppdelade på kolhydrater/fett/protein? Får man samma resultat om man håller sig till samma antal kalorier men till exempel äter mer fett än kolhydrater eller mer protein än fett? Handlar såklart om bra fetter. Jag använder mig nämligen av en app för att räkna kalorier och den föreslår hur många gram kolhydrater/protein/fett man ska äta. Ska jag följa den eller spelar det inte någon större roll?

  Kram!

  Elsa 2016-10-14 11:22:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!