BACK AND TRICEPS WORKOUT

ryggpass6ryggpass8ryggpass4ryggpass5ryggpass3ryggpass1ryggpassryggpass2

Älsklingar jag måste berätta om mitt ryggpass tillsammans med grymma Malin (@malinjohanssonpt) i lördags. Ryggen har alltid varit ett problem för mig och är fortfarande, men sedan jag började styrketräna och gå till naprapaten regelbundet så har det blivit så mycket bättre! Dock så är vissa delar av ryggen fortfarande svaga som ex mina romber (musklerna mellan skulderbladen) men Malin hjälper mig nu att hålla koll på det.

Jag vill bara säga till alla er som mailar mig om att köra PT eller kostscheman att jag har inte tid och i dagsläget har jag inga boot camps planerade heller, men jag kan verkligen rekommendera att boka tid med Malin. Hon är en grym PT med mycket kunskap om både kost och träning och kan coacha både live och online. (Är ni intresserade kan ni maila [email protected]). I alla fall var det ett grymt pass och ni kan se hela nedan. Puss, I

//English: Sweeties, I have to tell you about the great workout I had with Malin this saturday! My back has always been a problem to me and it still is, but it´s so much better since I started with weight lifting. Some parts of the back as the rombs is still weak but Malin is helping me to strengthen it up. She is a good PT and can really recommend her and she can coach you both live and online. (If you are intrested mail her [email protected]) Anyway, we had a good workout together and you can see the whole workout below. Love, I

10 min PW incline 15%

12 lat pull-down machine X 4

10 lat pull-down close grip X 4

10 lat pull down wide grip X 2

15 seated row X 4

12 triceps push down cable cross X 4

6 triceps push-ups from toes X 4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida, första gången jag skriver ett inlägg på din blogg även om jag är inne allt som oftast för att få tips på nya träningsupplägg. Jag har alltid haft svårt att få övningar för ryggen att ta precis där jag vill att de ska ta och hitta ett bra upplägg för vilka övningar jag ska köra ihop. Men efter detta pass hade jag verkligen träningsvärk precis där jag vill. Så det här passet får bli ett stadigt inslag i träningen ett tag framöver 🙂

  Isflingan 2015-08-19 08:43:44
  Svara
 • Hej Ida! Jag beundrar dig så mycket! Du verkar ha en fantastisk balans i ditt liv som funkar för dig! Du tar även dig tid att svara på kommentarer och tipsa oss läsare, vilket jag är enormt tacksam över! Så nu till min lilla fråga, jag har problem med att hålla min ländrygg nertryckt i marken under exempelvis benlyft, och får lätt ont i ländryggen vid magövningar, ska jag stärka ryggen och isåfall hur? Eller dom inre magmusklerna? Sen är det meningen att det ska kännas i framsida lår och höft vid typ v-crunches? kram på dig:)

  Elsa 2015-08-10 18:33:07
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Hej Elsa och tack snälla för din kommentar! <3 Det låter som du behöver stärka upp dina innre magmuskler. Jag har en video på min yt kanal som heter inner core som är grym. Testa den. Varför det känns i framsida lår och höft är för att du kopplar in höftböjaren. Kör istället mina övningar ett tag tills du fått kontakt med rätt muskler. Kramis

   idawarg 2015-08-10 20:30:55
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!