7 RECEPT – NYTTIG ENKEL LUNCH/MIDDAG

glutenfri-pizzaglutenfri-wrap-ida-warg-1kikartor recepthalloumi-lunch-ida-wargfiskgryta

Här kommer tips på 5 olika enkla och nyttiga recept på lunch/middag.

Kikärtsgryta

Glutenfri pizza

Glutenfri wrap med lax och pesto

Fiskgryta

Kalkonsallad

Halloumi sallad

Rödbetssoppa

Du hittar alla mina recept samlade i min app i Mikz (under R i menyn). Ladda ner den gratis HÄR.


 

Here is 7 rceipes on helathy and simple lunch/dinner.

Chickpea stew

Gluten-free pizza

Gluten free salmon wrap

Fish stew

Turkey salad

Halloumi salad

Beet root soup

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Kanon bra tips! Tack! Man får alltid så bra lunch inspiration av dina härliga och nyttiga recept. Perfekt när man som jag just nu har noll idéer! Underbar blogg, dina utmaningar med små enkla övningar att göra varje vecka är också väldigt bra och du ger så mycket energi och pepp till dina läsare. Keep up The good work!

  Kristina 2015-07-04 00:53:26
  Svara
 • Nej fy så gott! Nu blev jag hungrig! 🙂 Fina bilder också, kram!

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-07-01 15:23:45 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Hej fina du! Hade verkligen varit tacksam om du kunde ta dig tid och hjälpa mig, hade betytt så mycket!

  För några år sedan försvann min mens antagligen för att jag tränar så hårt och mycket som jag gör. Går på simning och tränar sex gånger i veckan. Idag är jag sjutton år och kämpar med att gå upp i vikt vilket inte är det enklaste.
  Problemet är att min mamma nu försöker tvinga mig att ta p-piller för att jag ska få tillbaka min mens vilket jag inte vill. Tycker inte att p-piller är lösningen. Hur kan Jah komma med andra förslag? Skulle bli super glad om du ville hjälpa mig med detta, kram och tack för en fantastisk blogg! 🙂

  Stina 2015-06-30 23:14:27
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Hej Stina och tack för din kommentar! Jag kan bara säga att jag vet hur du känner och det har hänt mig med. Vi alla är olika och har olika lätt för att bli av med mensen. Läkaren sa samma sak till mig men jag vägrade p-piller för det löser inte problemet då man får konstgjord mens. Testa att skippa träningen helt ett tag och ät mycket så kommer den förhoppningsvis tillbaka. Lägg till extra fett i dina måltider, det brukar funka fint för mig när jag vill gå upp 🙂 Lycka till Kramis

   idawarg 2015-07-01 18:06:55
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en 14årig tjej som precis börjat bli väldigt aktiv. Jag tränar flera gånger i veckan på gym där jag går på pass, som tex. Les Mills body attack och cx worx. Jag tränar också löpning 3 gånger i veckan just nu för att jag ska springa tjejmilen i september. Jag älskar att träna och vill absolut inte dra ner på det. Men jag har ett problem! Jag vet inte hur jag ska äta, jag vet ju att man ska få i sig alla näringsämnen men hur mycket av allt? Hur ska typiska ”vanliga” måltider se ut? Jag är SÅÅÅ rädd för att något ska gå fel, det är min största rädsla för jag vet att det är så lätt att hamna där.
  Tack för en inspirerande blogg, det är du som fått mig att gilla träning 🙂

  M 2015-06-30 22:04:29
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Hej M och tack för din kommentar! Har du laddat ner min app i Mikz? Där skriver jag daglig matdagbok och du har även en hel receptbank under R i menyn med massa bra recept på frukost, lunch, mellis och middag. Du laddar ner appen gratis här http://getmikz.com/wargpower Kramis

   idawarg 2015-07-01 18:08:38
   Svara
 • Heej Ida! Tack för en jätte bra och inspirerande blogg. Jag är en tjej på 15 år, och är relativt aktiv och gillar träning. Jag har tidigare fått besked om att min rygg är lite sne, men inget farlig. Men däremot så får jag väldigt lätt ont i min nacke, det räcker att jag bär en shoppingpåse eller är i en dålig ställning lite snabbt så värkar det och svider/drar i hela nacken. Så jag undrar om du har några tips som kan hjälpa mig? Kramar♡♡♡

  Emelie 2015-06-30 21:24:32
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej Emelie! Har du besökt en naprapat eller sjukgymnast? Om inte så rekommenderar jag dig verkligen att göra det. Det kanske är något som ligger fel eller så behöver du stärka upp eller stretcha någonstans? Ta kontakt med en så snart du kan. Kramis

   idawarg 2015-07-01 18:10:05
   Svara
 • Hej Ida, jag undrar om du ibland äter jordnötssmör, och vad du tycker om det?! Bra/dåligt?!

  Viktoria 2015-06-30 19:51:14
  Svara
  • Svar på Viktorias kommentar.

   Jag gjorde förr men just nu har jag fått förbud av min naturläkare då jag är lite överkänslig mot jordnötter. Ska dit om en vecka igen och ska be honom kolla om jag nu kan få lägga till det i min kost 🙂

   idawarg 2015-07-01 18:10:47
   Svara
 • Hej Ida, jag är en aktiv och sprallig tjej på 18 år som vill utbilda mig till personligtränare till hösten. Det finns hur många olika utbildningar som helst verkar det som och undrar därför om du känner till någon extra bra, någon du kan rekommendera. Bor en bit utanför Malmö (skåne) så hade underlättat om det låg i närheten !
  Tack för fantastisk inspiration!
  Kram

  Moa Jacobsson 2015-06-30 19:43:21
  Svara
  • Svar på Moa Jacobssons kommentar.

   Hej Moa! Jag själv gick PT-school i sthlm och är supernöjd. Jag har ju inte gått någon annan så kan inte uttala mig om dem, men vet att de flesta rekommenderar PT-school och de har ett bra rykte. DEt du behöver är 9 dagar X 2 i Stockholm sedan tror jag du kan tenta av från din hemort förutom det praktiska. Kram Ida

   idawarg 2015-07-01 18:12:25
   Svara
 • Åh vad gott det ser ut! 😀

  pauliina Larsson 2015-06-30 19:26:27 http://misspau.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Jag behöver få klarhet i en sak och det är chiafrön, är det bra elelr inte? Chiafrön blev ju ootroligt populärt väldigt snabbt, tack vare högt omega3-innehåll, antioxidanter och massor med bra ämnen (eller?). Men nu har det kommits fram till att chiafrön inte är så bra, då det kan orsaka allergiska reaktioner och man kan livshotande symptom? Stämmer detta? Blev lite orolig nu haha.. Jag är rätt bra på att äta chiafrön nu, men vet du om detta är en total myt eller om man faktiskt ska vara försiktigt med chiafrön?

  Amanda 2015-06-30 18:14:44
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   haha ja du det har varit mycket snack. Vi alla är olika och allergiska/överkänsliga mot olika saker. Jag tror inte att ekologiska chiafrön skulle orsaka allergier, kanske var det någon som var allergisk mot just chia som fick det. Men där emot så går chia rakt genom kroppen så för att komma åt näringen så bör man vara bra på att tugga eller så mixar man bara fröna 🙂 Kramis

   idawarg 2015-07-01 18:16:47
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!