YESTERDAYS BACK WORKOUT

ida-warg-gina-tricot-traning-1024x785ida-warg-gina-tricot

Hej älsklingar! Så här glad var jag efter gårdagens träning. Körde mina squats i Russian squat routine och efter det körde jag chins och överkropp. Träningen blev så där effektiv då jag hängde med Alex, Mimmi och Vickan. Som jag saknat det! Wohoo ibland behöver man bara hänga med vänner på gymmet. Men tillslut fick jag nog ihop ett pass då min rygg är stel idag så lite måste jag ändå ha tagit i 🙂 Haha. I alla fall kan ni se passet nedan. Puss, I

//English: Hi sweeties! I was so glad after yesterdays workout! Did my squats in Russian squat routine and after that I did chins an back workout. The training was not so effective because I was hanging out with Alex, Mimmi and Vicky. Haha sometimes its so nice just to chill with your friends on the gym. But my back is sore today so I must have done something right! Anyway you can see the whole workout below. Love, I

10 min warm-up crosstrainer

2 front squats X 6

3 chins X 3

2 chins X 7

Superset: 8 seated row + 10 wide lat pull-down X 3

Superset: 15 standing row bare bell + 10/side one leg dead lifts X 3

Superset: 15 cruch half ball + 10 push-ups X 3

Superset: 10/side one arm lat pull-down + 12/side out rotation cable cross X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • snygga tight, var är dom ifrån? ha en bra dag, du är bäst!

  viktoria 2015-05-30 18:13:34
  Svara
 • hej varför jag äter så strikt är för att jag vill nå bästa resultat!
  vill bygga muskler samtidigt som jag vill tappa fett på magen (och gå upp i vikt). de här har hjälpt mig en stor del.
  men har du några andra tips ? 🙂

  malin 2015-05-26 21:34:36
  Svara
  • Svar på malins kommentar.

   Ok. Det är svårt att säga då jag behöver de exakt hur du tränar äter. Men vill du gå upp i vikt känns det spontant som för mycket träning och för lite mat. Men bästa är att anlita en pt som kan lägga upp både kost och träning. Kramis

   idawarg 2015-05-27 10:37:07
   Svara
 • Hej Ida! Vill börja med att säga att din blogg är otroligt inspirerande, tack!

  Nu till min fråga. Jag är en tjej på 18 år som älskar fotboll och löpning och all form av träning. För ca 4 veckor sedan fick jag en bristning och en inflammation i de små musklerna som stabiliserar knäet. Pga detta har jag inte kunnat träna nu på en längre tid och det får mig verkligen att må så himla dåligt! Mitt liv består av fotboll och träning och när jag inte kan utföra det blir allt genast jobbigare. Jag är fullt frisk annars och äter en bra kost med tanke på hur mycket jag tränar. Har du några tips på hur man kan ”behålla lugnet” och inte bli mer deprimerad över att inte kunna träna? Har du några knep som får en på andra tankar undertiden man väntar på att det ska läka?

  Hemskt tacksam för svar!

  Emelie 2015-05-26 17:43:34
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej Emelie och tack snälla 🙂 Jag förstår precis din känsla då jag varit skadad många gånger. Det har varit jobbiga perioder i mitt liv men jag kan lova dig att jag alltid kommit ut både starkare och med er kunskap än innan efter en period med skada. Har du varit hos en sjukgymnast och fått övningar? Om inte så gör det 🙂 Försök att ägna dig åt andra saker som du gillar som du kanske annars inte prioriterar när du tränar. Krya på dig! Kramis

   idawarg 2015-05-26 20:16:30
   Svara
 • Hejsan! Jag kan inte heller se många av bilderna på datorn. Tack för en bra blogg!

  Elin 2015-05-26 17:15:38
  Svara
 • Hej Ida! Gillar din blogg supermycket men en snabb kommentar:
  Jag ser inte vissa bilder på din blogg ibland (både via telefon och datorn), tänkte bara göra dig uppmärksam ifall det är något fel (får upp en 404 Not Found när jag klickar på bilderna).

  Kristin 2015-05-26 17:03:31
  Svara
  • Svar på Kristins kommentar.

   Ja jag har fått höra det och teknikerna ska ha fixat det från och med idag. Skulle samma problem dyka upp igen så hojta till 🙂 Kramis

   idawarg 2015-05-26 20:18:04
   Svara
 • Okej tack för svaret! så de är svält som ligger bakom dessa kroppar? Ingen kan väl se ut så naturligt kram

  Elina 2015-05-26 15:17:53
  Svara
  • Svar på Elinas kommentar.

   Det finns några som kan man ofta är modeller helt otränade och väldigt många svälter sig själva. Varken fint eller hälsosamt så sträva efter en stark och hälsosam kropp istället 🙂 Kramis

   idawarg 2015-05-26 20:20:46
   Svara
 • Hej tänkte fråga en sak! Tränar alla dagar i veckan och äter 3 gånger per dag. Kl 12,16,20! Och måltid 1 och 3 består av 200g animaliskt protein, 90g kolhydrater och ca 80g fett! Måltid nr 2 är en banan, 250g kvarg och ett ägg!
  Är de förlite mat om man vill bygga muskler ? Eller bryter jag ner kroppen just nu ?

  Malin 2015-05-26 15:03:26
  Svara
 • Hej! Har du tips hur man ska träna för att få en slank kropp? Ja vill inte ha mkt muskler. Vill ja en kropp som typ caroline Winberg eller alessandra ambrioso? Är löpning och promenader bästa effekt? Kram

  Elina 2015-05-26 12:07:58
  Svara
  • Svar på Elinas kommentar.

   Hej! Vi alla ser olika ut och har olika kroppar. De tjejerna är modeller och väldigt långa och magra. Har man det inte narurligt så tycker jag inte det är något man ska sträva mot. Kramis

   idawarg 2015-05-26 13:22:46
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!