KOST OCH TRÄNINGSDAGBOK

löpning1-ida-warglöpning-ida-warg

Sweater – HERE // Tights – HERE // Shoes – HERE

God morgon mina hjärtan! Alltså hur galet underbart väder bjuder inte Sverige på? Jag njuter av varenda dag med sol! För mig behöver det inte bli varmare utan jag är nöjd bara det är ljust och sol! Jag måste även berätta att jag har sådan sjuk träningsvärk i rumpan. Mitt maskinpass här om dagen gjorde verkligen susen och jag känner verkligen hur rumpan tar form. haha eller jag känner hur sjukt jäkla hungrig jag blev efter passet och hur mycket mat min rumpa nu kräver så har matat den ordentligt. Är ni intresserade av vad och hur mycket jag äter kan ni följa det i min app i Mikz där jag skriver kost och träningsdagbok. Jag trodde ni hade trötnat på det men när jag frågade er igår så fick jag över 200 tummen upp på att ni vill fortsätta se kostdagbok så självklart fortsätter jag då. För er som ännu inte följer mig på Mikz tycker jag ska börja med det nu. Ladda ner appen gratis HÄR eller skicka ett sms med wargpower till 72722.

Nej nu ska jag sluta tjata och ta tag i denna dagen! Hörs senare och då kommer en efterlängtad ny video med stretchövningar. Puss, I

//English: Good morning sweeties! I really love the nice weather we have in Sweden right now and enjoy every second of it! I just have to tell you that my butt is so sore after my workout in the the other day. I really feel how my butt is growing haha. Im so hungry all the time but thats just nice because I love to eat 🙂 Now I have to work so talk to you later and then I will post a new video with stretch exercises so stay tuned! Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag skulle behöva din hjälp. Eftersom du har så stor kunskap när det kommer till kosttillskott så undrar jag om det finns något du rekommenderar som både dämpar sötsug samt ger energi? Har stora problem med detta och skulle därför vara tacksam för din hjälp!

  Kram

  Lisa 2015-04-29 17:16:05
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Att äta regelbundet och ta multivitamin: http://www.vitamera.se/ref/idawarg/multivitamin-201.html Multimineral: http://www.vitamera.se/ref/idawarg/multimineral-190.html Chlorella: http://www.vitamera.se/ref/idawarg/chlorella-tabletter-24.html tycker jag hjälper + att självklart då undvika snabba kolhydrater i kosten. Att äta mer protein och bra fett tycker jag också hjälper. Kramis

   idawarg 2015-04-29 20:16:14
   Svara
 • Jag blir alltid så glad när jag kikar in hos dig. 🙂

  Hanna - Min väg till en starkare och bättre löpare 2015-04-29 12:25:22 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Undrar vilken naturläkare du går till? Vart hittar man en sådan? Vill också kolla om jag behöver lägga till några speciella vitaminer/mineraler på dagarna då jag känner mig trött. Är överkänslig mot massor med födoämnen och undrar också hur du vet vad du är allergisk mot? Man kan vara överkänslig utan att veta om det. Har du gjort något blodprov? Läst om något supertest där dom tar blodprov och ser sedan över 500 födoämnen. Har du gjort ett sådant? Eller går du efter vad du känner i din kropp? Grym blogg:)

  Marie 2015-04-29 09:27:53
  Svara
 • Vilken kokosmjölk är det du ”dricker”? Funkar alpros eller innehåller den massa socker? 🙂 Confused hahah

  Sara 2015-04-29 09:24:44
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Jag använder ibland Alpros och ibland köper jag vanlig kokosmjölk på burk och spär ut det med vatten 🙂

   idawarg 2015-04-29 09:32:06
   Svara
 • Hej Ida!
  Vill bara tacka för mat-inspirationen! Min 18månaders tjej är inget fan av råa grönsaker men när jag provade din morotsomelett i modifierad version gick den hem!!! Fantastiskt att bara riva ner morötterna så goffade damen i sig allt 🙂

  Agata 2015-04-29 08:48:44 http://www.escapingsweden.com
  Svara
 • Sista bilden är bara SÅ härlig. Du verkar alltid vara så positiv och det smittar verkligen av sig på mig. Jag blir lixom taggad och pepp av dina inlägg!

  Josefine Karbin - 23 år och förlovad 2015-04-29 08:15:14 http://nouw.com/josefinekarbin
  Svara
 • Och här 25 mil norr om Stockholm är det fult väder 🙁 Så NJJJUT! 😀

  Mikaela 2015-04-29 07:34:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!