VILKA TILLSKOTT SKA JAG TA?

smoothie helathy

Att boosta din smoothie med proteinpulver är toppen och gör att du får i dig byggstenar till dina muskler och att du håller dig mätt längre. 

question answerHej! Vet inte riktigt om du tycker protein/kosttillskott osv. behövs för att nå sina mål då det bara funkar med att träna och äta rätt. Men OM du skulle rekommendera några bra produkter till en tjej som tränar och äter bra, som vill få en slankare och mer tonad kropp och behöver liten push just nu (med de menar jag att jag skulle vela få lite mer resultat), vilka produkter skulle det vara? Du har en väldigt inspirerande blogg, kram!

SVAR: Jag anser att ingen behöver ta ex proteinpulver mm men att det kan underlätta mycket och är ett bra mellanmål att ta med. Där emot tycker jag att man ska vara väldigt försiktig med vilka produkter man väljer och då välja så naturligt och ekologiskt som möjligt. Jag använder mig själv av Holistics produkter då de både är naturliga och ekologiska och kan varmt rekommendera dem.

Att ta proteinpulver kan vara till stor hjälp och Holistic har vassleprotein i smakerna chokladvaniljpäron och banan/kokos. Jag älskar att göra smoothie på chokladproteinet, banan, dadel och mandelmjölk. Perfekt mellanmål både innan eller efter träning.

Sedan kan det vara bra att ta tillskott av bra fettsyror som tex Linfröolja och algen chlorella som hjälper till att detoxa kroppen från gifter och tungmetaller. Sedan kan det alltid vara bra att ta tillskott av multivitamin och multimineral.

Jag tar själv alla dessa tillskott dagligen (dock använder jag mig av risprotein istället då mn mage mår bättre av det) och det hjälper mig i min träning.

English: Question/answer about supplements. Use google translate.

(Inlägg i samarbete med Holistic)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej! Jag är glutenintolerant och utöver det är jag också väldigt känslig mot mejeri produkter. Eftersom jag inte får äta gluten blir det att jag bytter ut t.ex bröd till frukosten till kvarg och äter oftast kvarg till mellanmåll. Men jag har insett att jag måste dra ned på mejeriprodukter också och undrar om du har tis på vad man kan äta som mellanmåll som inte inehåller verken gluten eller mejeriprodukter?

  Kramar

  Eliana 2014-11-30 09:32:03
  Svara
 • Hej! Jag undrar vad du tycker om alpros soja yogert? 🙂
  Kram

  Emma 2014-11-30 07:09:47
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Den är god haha. Nej men jag vet inte så mycket om den så får kolla upp innan jag uttalar mig. Kram Ida

   idawarg 2014-11-30 09:21:50
   Svara
 • Vore kul om du skulle ha någon slags julkalender på bloggen i år. En jullucka varje dag med något tips, utmaning eller liknande. Innan jul behövs lite extra pepp för att orka. Själv har jag tänkt lägga namnen på 24 styrkeövningar i en burk och sedan dra en lapp varje dag ur burken och utföra övningen i 10 repetioner x 3. Hoppas du hade en bra födelsedag igår. Kram

  Lovisa 2014-11-30 06:40:56
  Svara
 • Hej Ida! Jag undrar vad du har för syn på drycken Celsius? Bra/dålig? 🙂

  Julia 2014-11-29 23:11:40 http://julialarsson.webblogg.se
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Jag använder mig inte av den då den påverkar mig negativt. Vill du ha en kick så ta en svart kaffe eller lite mörk choklad innan träning istället. Kram

   idawarg 2014-11-30 09:18:10
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag tänkte fråga dig angående smör och mjölkprodukter. Jag äter inte smör alls utan fettet kommer oftast från olivolja eller kokosolja. Men har på senare tid funderat över just smör, är det verkligen så farligt att äta? Dessutom tänker jag på mjölkprodukter, äter du fullfeta eller light? Jag kan tycka att produkter som kvarg och keso är mycket godare med mindre fett.. Men de kanske är bättre att äta fetare?
  Med vänlig hälsning,
  Mina

  Mina 2014-11-29 21:01:12
  Svara
  • Svar på Minas kommentar.

   Hej Mina! Riktigt Smör kan du absolut äta i måttlig mängd. Det brukar till och med funka för laktosintolleranta. Stek i kokosolja eller smör då de inte kan bli transfett. Jag äter endast yoghurt 2 gånger/v och då äter jag ekologisk och fullfet. Bäst är att äta mjölkprodukterna i så naturlig form som möjligt så skippa light 🙂 Kramis

   idawarg 2014-11-30 09:17:06
   Svara
 • Tack för veckans utmaning! Just genomfört det fjärde passet och jag gör redan framsteg. Fortfarande är det en lång bit kvar innan jag är på din nivå, men ändå ! 🙂 Ska lätt fortsätta, även när utmaningen är över 🙂

  Jennifer Marklund 2014-11-29 15:21:28 http://jennifermarklund.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!