JAG VILL ÄTA GLUTENFRITT, VAD SKA JAG TÄNKA PÅ?

IMG_8456.JPG

 

Recept på glutenfria äpplescones.

Hej Ida! Jag skulle vilja minska på att äta sådant som innehåller gluten, men helst inte utesluta det helt vad kan jag tänka på att ta bort helt och vad kan man istället äta? Har även en till fråga angående cola, är fast i ett beroende då jag dricker cola nästan varje dag, vad är dina bästa tips för att få bort detta beroende utan att äta mer godis etc?
Tack för en superbra blogg, pussar och kramar:)

SVAR: Hej Fina du och tack snälla för din kommentar!

Gluten är en bra ide att miska/ta bort. Det är pasta, bröd och flingor som är de största bovarna. Ersätt det med antingen glutenfria varianter på både pasta och bröd som finns i affären eller baka mina enkla och goda glutenfria bröd. Recept hittar du på min app i Mikz som du kan ladda ner gratis genom att smsa wargpower till 72722 eller klicka er in HÄR.

Ett alternativ till pasta som jag tycker är grymt, är bönpasta. Den kan man hitta i välsorterade matbutiker eller på hälsokosten. Så god och så proteinrik. Vad det gäller musli och flingor så är det bästa att göra själv. Jag har ett grymt recept på granola i min app som du borde testa.

Cola är en riktig bov och väldigt bra att sluta med då den innehåller både massa socker och koffein som är beroendeframkallande. Cola är också väldigt surt för kroppen och frätande på tänderna. Byt ut mot kaffe och se till att äta regelbundet så du inte hamnar i dippar då du blir sugen. Händer det så ta en kaffe med en banan eller ha någon raw food bar till hands.

Lycka till!
Kram Ida

English: Question/Answer in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag ska gå ner i vikt till min ”normala” vikt så jag känner mig bekväm med kroppen igen och en kompis ska hjälpa mig med det, men hur ska jag göra för att om två dagar när jag har träningsvärk och ingen nyttig mat hemma låta bli brödet?

  Emilia 2014-10-22 10:48:40
  Svara
 • Svara gärna på vår enkät om designade hårsnoddar. Informationen är viktig för vårt nystartade skolföretag. TACK!

  https://docs.google.com/forms/d/1E-nheVPSJpJzqgtuYsGAuT4MoxVrjuzCbkWJFj2qBPI/viewform

  La Nouvelle 2014-10-22 10:39:56
  Svara
 • http://www.fitnessguru.com/sv/one-pancake

  vad tycker du om denna produkt? Är de något att klicka hem?

  sara 2014-10-22 10:08:49
  Svara
 • Jag tror att det var länge sen Ida själv var sugen på cola 😛 hon är ju så nyttig. Men vi ”dödliga” som vet hur det känns kan säga att man inte vill byta colan mot kaffe & banan när suget slår till. Det är ju ett helt annat sorts sug. Är man sugen på cola vill man ha det här söta, kalla, läskande.

  Kan man inte byta ut colan mot den här celsius-drycken som alla bloggar om? Har själv inte testat den. Eller göra en färskpressad juice och ha i massa is! 🙂

  Edith 2014-10-22 08:48:29 http://dithness.blogg.se
  Svara
  • Svar på Ediths kommentar.

   Haha jag är också en vanlig dödlig och har varit beroende av cola själv när jag var yngre. Inte kul att sluta men det går om man vill 🙂 Jag är inget stort fan av Celsius heller då den är väldigt stark och innehåller väldig mycket koffein och andra konstiga saker man kan bli beroende av. Färskpressad juice kan man absolut köra på 🙂 Kramis

   idawarg 2014-10-22 09:52:20
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!