STARKARE RYGG

20140711-132912-48552965.jpgHar precis kommit hem från gymmet där jag var med kusin Vicky och körde ett riktigt härligt rygg och bålpass. Känner verkligen hur mycket starkare jag är i ryggen nu jämfört med 1 år sedan och hur mycket bättre kontakt jag får. Att köra mitt rehabprogram 2-3gånger i veckan har verkligen hjälpt och när jag kollar på bild på ryggen så ser jag sjukt stor skillnad. Wohoo. Så nice!

HÄR och HÄR hittar ni 2 av övningarna jag körde idag.

Did a wonderful back and core workout at the gym today together with my cousin Vicky. I really feel how much stronger my back is now than a year ago. To do my back rehab program 2-3 times a week has really helped me and when I look at this picture I can really see a big change. Wohoo. Soo nice!

HERE and HERE you can find 2 of the exercises I did today.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida 🙂
  Berätta gärna om ditt rehab program, jag har skolios och endel problem med ryggen så hade vatt intressant med lite tips 🙂

  Linn stensson 2014-07-14 00:02:10
  Svara
 • Hej Ida,

  Jag älskar verkligen din blogg och youtube kanal, känner verkligen att dina övningar är effektiva och ger resultat. Jag undrade därför om du har något tips på hur man kan stärka sin knän. Jag har jätte dåliga knän och skulle verkligen vilja vara ute och springa och göra övningar som mountain climbers och squats osv men det tar bara emot. Cross trainer och liknande går helt okej men jag skulle vilja variera mig lite. Har du något tips på övningar eller något som man kan göra?

  Super tack. kram!

  Emma 2014-07-12 01:18:47
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma och tack snälla 🙂 Vad har du för problem med dina knän? Finns så många olika problem man kan ha så mitt tips är att du besöker upp en sjukgymnast som kan hjälpa dig med övningar som stärker upp runt knäna. Strketräning brukar hjälpa då muskler skapar skydd. Lycka till Kramis

   idawarg 2014-07-13 09:08:08
   Svara
 • grattis vad roligt 🙂 heja heja 🙂

  sofienordberg.se

  Sofie 2014-07-11 21:35:49 http://sofienordberg.se
  Svara
 • Men shit vilken snygg rygg!! Det är verkligen bland de snyggaste musklerna tycket jag! 😀

  Lisa's healthspo 2014-07-11 19:17:12 http://healthspo.shapemeup.se
  Svara
 • Hej Ida! Kan du inte dela med dig av ditt rehab-program? Skulle jag verkligen ha glädje av:) Tack & kram!

  Moa 2014-07-11 16:07:47
  Svara
 • Snygg rygg! Och tack för inspirationen du ger 🙂

  Jag har lagt upp 4-månaders träningsresultat på min blogg, kika in om du vill 🙂
  www.feliciabylund.blogg.se

  / Felicia

  Felicia 2014-07-11 15:41:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!