ÖVNINGAR FÖR BÄTTRE HÅLLNING – VIDEO

Efter mycket pluggande eller jobb vid skrivbord och dator så är det många som får problem med en dålig hållning som sedan kan göra så man får smärta i rygg/nacke. För att undvika det så behöver man stärka upp ryggmuskulaturen och ofta behöver man också stretcha bröstet. Har man inte tillgång till gym så rekommenderar jag verkligen att köpa hem ett gummiband. Finns så mycket bra övningar man kan göra med det.

Här nedan kommer en video på tre övningar som ger en bättre hållning. Är ni på gymmet går de 2 första övningarna även att göra med hantlar/skivstång och Cable Cross maskin.

After a lot of studying or work at desk and computer many people have problem with a bad posture that can give pain in back and neck. To avoid this you need to strengthen the back muscles and stretch the chest. If you do not have access to the gym I really recommend to buy a rubber band. There´s so much good exercises you can do with it. On the video below I will show you 3 exercises that will give you a better posture. You can also use dumbbells/barbell and a cable cross.

[youtube id=”1iggDHBtQ6A”]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Preciiiiiis vad jag behövde! Tack!

  Mina 2014-02-27 21:50:00
  Svara
 • Jättefin är du! (:

  OMG!!! LÄS!!!!

  DEN FINASTE KILLEN I BLOGGVÄRLDEN!!

  Sprid vidare Läs. Världens VACKRASTE kille i bloggvärlden! Dede! Otroligt hjärta, otroliga värderingar! Han kommer bli hur stor som helst.

  Han dissade Kissie till och med och valde ingen stereotyp tjej alls!

  http://dedeprivat.blogg.se/2013/december/explodera-ut-2.html

  zinandra_wimark 2014-02-27 21:32:00
  Svara
 • Hej, vill bara börja med att säga att din blogg är riktigt inspirerande! Eftersom du verkar ha stenhård koll om allt som har med träning att göra, så skulle jag verkligen uppskatta om du hjälpte mig. Jag älskar att träna, just nu tränar jag 6 gånger i veckan (dans och karate). Jag är lite kraftigt byggd, och riktigt stark.

  Mitt problem är att jag tycker mina lår är alldeles för kraftiga. De är för muskolösa. Jag vet att många tycker det är bra, men enligt mig så liknar dom manslår.. Det är alltid otroligt obekvämt att gå runt i shorts, jeans o kjolar (dvs allt som framhäver låren). Jag har frågat runt o sökt genom hela internet, men får hela tiden olika svar..
  Hur skulle jag kunna bryta ner lårmusklerna? 🙂

  Ha det bra!

  tonåring som behöver hjälp ;) 2014-02-27 20:51:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!