BOOSTA MED BLÅBÄR

Blåbär är inte bara galet gott utan också supernyttigt! Forskning visar på att blåbär ska kunna förhindra inflammation i kroppen och ha en positiv inverkan på sjukdomar som tex. cancer, diabetes och hjärt-kärlsjukdomar. De är rika på C-, K- och B6-vitamin och har man problem med magen så kan blåbär ha en positiv inverkan.


Jag gillar svenska blåbär bäst och äter det på min frukostgröt, har det i smoothies och på sommaren plockar jag själv och äter med grädde eller mandelmjölk. Så galet gott och perfekt att ha som ett nyttigt fredagsmys!

Blueberries is not just very good but it´s also super healthy! Reaserch shows that bluberries are to prevent infammations in the body and have a positiv impact on deseases such as cancer and diabetes. They are rich in C-, K- and B6 vitamins and it can have a positive impact if you have problems with your stomach.

I like swedish bluberries the best and I have it on my oatmeal every breakfast and in smoothies and every summer I pick them yourself and eat them with cream or almond milk. So YUMMIE and a perfect helathy snack istead of candy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • hej! haha jag förstår, alla dessa latinska nmn är inte lätt att hålla koll på 😀 Cervikal kotorna sitter i övre delen av ryggen vid nacken och lordos är att ryggraden svänger. Svanken är en lordos tex. När kiropraktorn säger att den är utplanad måste hon/han ena att den ister svänger så mycket utan är mer rak. Jag tror inte du kan göra så mycket åt det men jag tror heller inte det spelar så stor roll. Rådfråga din kiropraktor och fråga hur det påverkar dig?

  idawarg 2014-02-26 20:35:00
  Svara
 • Hej fina Ida! När kommer er fantastiska podcast tillbaka? Längtar så 🙂

  Felicia 2014-02-26 13:39:00
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Hej Felicia! Vad kul att du frågar efter den 🙂 Jag har ju varit bortrest och i helgen var mattis sjuk så vi får se 🙂 Säger till! Kram Ida

   idawarg 2014-02-26 16:25:00
   Svara
 • Hej! En undran som inte alls har med blåbär att göra men har du svarat på de första 100 frågorna som du fick in när du utlyste frågestund under din soliga träningsvecka utomlands?

  Nyfiken 2014-02-26 13:00:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!