GRYM ÖVNING FÖR HEMMATRÄNING

 Här kommer en övning för triceps som är kanon att göra hemma. Ställ er i positionen nedan och böj på armarna och tryck upp igen. Se till att inte tappa rumpan utan håll den uppe på samma nivå hela tiden. Jag brukar göra 30 x 3 och då ska det bränna ordentligt i triceps.

English: Her´s a good exercise for triceps that is perfect to do at home. Just stand in the position below and bend your arms and push up again. Do not drop your butt but keep it up in the same position during the whole exercise. I use to do 30 x 3 and it will burn in your triceps 🙂

Cute Sara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida! Jag, och säkert många andra, använder Feedly (eller andra blogg-appar) för att läsa och strukturera upp bloggar. Dock kräver det ju att Feedly ska kunna hitta en RSS-feed från bloggen för att inläggen ska visas. Just på din blogg gör den inte det, och det tycker jag är så otroligt synd, för då glömmer jag alltid att läsa din blogg! Vore ju toppen om det gick att ändra, både för dig och oss läsare. 🙂 Ha en fin dag!

  L 2014-02-14 15:08:00
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Hej och tack snälla för din feedback. Har skickat din kommentar till Modette och ska se till att de löser det så snart som möjligt! 🙂 Kram på dig

   idawarg 2014-02-14 17:11:00
   Svara
 • Så sjukt snyggt linne!! Har sett det på VS hemsida, och nu blir det deffinitivt ett klick hem till Sverige!

  Antonia 2014-02-14 14:55:00 http://www.fullfrulle.se/
  Svara
 • Hej Ida! Är det bäst att köra styrketräning innan eller efter en löprunda om målet är att förbränna men ändå få med styrketräning och blir lite mer tonad?

  Elin 2014-02-14 14:33:00
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Spelar inte så stor roll men jag skulle köra efter för då är du ju uppvärmd och klar 🙂

   idawarg 2014-02-14 17:12:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!