JOBBIGT CIRKELPASS FÖR BEN OCH RUMPA

Igår körde både jag och tjejerna ett ben/rump styrkepass och måste säga att det var sjukt tufft! Det var  ett cirkelpass med ”ass to grass” squats, sidogång med gummiband, utfall, höftlyft med vikt och raka marklyft. Vi körde 20 reps av varje och totalt 5 varv med 30-60s vila mellan varven. Använde oss av skivstång med vikt både på squats, utfall och kettlebell på magen/fiffi i höftlyft.

GRYMT pass för baksidalår och rumpa.

English: Today I did a circuit workout for backside leg and butt with the girls. After I did the same workout myself and it was really hard! 

It was a circuit workout with ass to grass squats, side walk with rubber band, lunges, hip extension and deadlifts. We did 20 reps of each exercise and total 5 rounds with 30-60s rest between. We used barbell with weights to the squats, lunges and dead lifts and a kettle bell to the hip extensions. REALLY good workout for backside leg and butt!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Snyggo! Jag körde ben och rumpa igår, med inspiration från ditt benpass som du lagt ut tidigare. Utfall med skivstång, benpress, höftlyft m.m och OMG min rumpis gör ont idag. Världens bästa känsla 😀
  http.//be-sofit.blogspot.co.uk

  Sofie Eriksson 2014-02-06 15:40:00
  Svara
 • Hej Ida! Är rotatorcuff en bra uppvärmning när man kör bröst/axlar/triceps? I så fall, skulle du kunna demonstrera hur man utför den uppvärmningen på ett korrekt sätt? Kram och tack så mycket för världens bästa blogg! 🙂

  Isabell 2014-02-06 15:24:00
  Svara
  • Svar på Isabells kommentar.

   Rotatorcuff är en muskelgrupp så jag förstår inte vad du menar? En film kommer på en övning för rotatorcuffen inom kort. 🙂

   idawarg 2014-02-06 21:14:00
   Svara
 • Supersnygg tjej!! 🙂

  Sara Abrahamsson 2014-02-06 11:04:00 http://hajnal.se/
  Svara
 • Fan vad snygg du är! Och jäklar vad härligt ni verkar ha det! Jag är REJÄLT avsundsjuk!! 😀

  Emelie 2014-02-06 09:55:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!