TIPS PÅ BILLIG, PROTEINRIK OCH HÄLSOSAM LUNCH

Igår så lagade jag och fanny lunch till de andra tjejerna. Vi hade lite bråttom men ville ändå få i oss en nyttig måltid med bra proteiner och nyttiga fetter och kolhydrater. Där av slängde vi ihop en omelett med rödbeta, chevre och avocado sallad. Gick på 15 min och så galet gott! Finns inga ursäkter till att inte laga hälsosam mat. Omelett är både billigt, går snabbt och supernyttigt!

English: Yesterday I and fanny made lunch for the other girls. We where in a hurry so therefore we wanted it to fix something that was quick but still healthy and with proteins, and with healthy fats and carbs. We made an omelet with beet, chèvre and avocado salad. It just took us 15 min to do and it was so tasty!

There´s no exuses not to make healthy food. Omelet is both cheap, healthy and it just takes 15 min to do.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Brukar göra omelett i ugnen är så smidigt och gott. Vill man göra det väldigt enkelt för sig kan man köpa färdiggrillad kycklig, ta bort skinner och ha i köttet. Brukar slänga i lite chorizo, paprika, persilja och toppa med fetaost 🙂 grymt gott!
    http://be-sofit.blogspot.co.uk

    Sofie Eriksson 2014-02-04 12:49:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!