2014 KOMMER BLI GRYMT

God Morgon mina vänner och stort tack för alla önskemål och fina ord jag fått av er till bloggen! Det önskemålet som kommit upp flest gånger är att ni vill ha mer inlägg om kost här i bloggen. Väldigt bra för mig att veta då jag faktiskt medvetet dragit ner på dem för jag trodde inte ni tyckte det var så intressant, så bra att vi har en konversation 🙂 Jag älskar både att läsa och skriva om kost så det är bara roligt. Ett tips är att läsa denna veckans krönika på Nyheter24 där jag tipsar om nyttiga och goda glutenfria mellanmål.

Har också tagit åt mig av alla andra önskemål och ska sätta mig ner under julen och göra ett upplägg över hur det kommer se ut 2014. Flera av er vill ha tillbaka BEACH 2014 och jag kan avslöja redan nu att kategorin BEACH 2014 gör comeback redan i början av nästa år 🙂 Wihoo.

Det här med bildkvalitén är något jag också verkligen vill förbättra. Jag älskar att fota och har köpt en riktigt bra kamera redan i somras så det är inte problemet. Mitt största problem är tiden. Ska jag fota med den bra kameran så måste bilderna in i min dator hemma (jag är borta hemmifrån varje dag 7.30-20) så då blir det lite svårt att hinna med och det kan bli så att det i så fall blir mindre inlägg vilket jag inte heller vill. MEN jag vill verkligen också ha bättre bildkvalite och ska försöka komma på en lösning till detta. Under julen ska kameran med och ska försöka lära mig att ta bra bilder. Så följer ni med under julen så ska ni få se min fotograferingsutveckling 😀 Haha. Alla tips på hur man ar bra bilder med systemkamera är varmt välkomna!

Nej nu ska jag sluta babbla och ta tag i mitt liv här. Mår mycket bättre idag och ska försöka få i mig mat så jag kan gå till jobbet imorgon.

Bjuder på de här härliga stretchbilderna från min USA resa i somras…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida! Jag snubblade in på din blogg för ett par månader sen och blev fast, du inspirerar mig fruktansvärt mycket!
  Jag har blivit väldigt nyfiken på det här med stretch. Jag vill så himla gärna kunna gå ner i spagat eller göra en split. Hur ska jag kunna lyckas med det? Jag är rätt stel och kulle vilja bli mer vig lixom. Jag är ca 1.70 lång och har några kilo för mycket på kroppen och därför känns det lite omöjligt att någonsin kunna lära mig. Men det kanske går?

  Josefin 2013-12-19 19:37:00
  Svara
 • Hej! Det här är kanske en konstig fråga, men du nämner att jobbet upptar all din tid, men vad gör du egentligen på ditt jobb mer än att blogga, vara personlig tränare och skriva krönikor ibland? Vad är du anställd som, finns det nån titel? Eller är du mångsysslare och egen företagare som det heter? Jag ställer den frågan mest därför att jag är nyfiken.

  k 2013-12-19 15:47:00
  Svara
  • Svar på ks kommentar.

   Hej! Det är absolut ingen konstig fråga och jag tror att det är många som undrar samma. De flesta tror nog att jag endast jobbar med bloggen, pt, krönikor mm men jag har även ett hetidsjobb som inte har något med det att göra. Jobbar på kontor 8-17 varje dag som mediesäljare på Aller Media. Så jag jobbar med varumärken som ELLE, cafe, Må bra, Femina, hänt extra mm. Superkul! Driver mitt eget aktiebolag med bloggen, sponsorer, events, pt, krönikor mm vid sidan av på kvällar och helger. Så jag har ett heltidsjobb + att jag är egenföretagare vid sidan av 🙂

   idawarg 2013-12-19 16:06:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!