SÅ TACKSAM

Jag får varje dag superfina mail och kommentarer från er läsare att jag inspirerar er och att ni är så tacksamma över det. Först och främst vill jag att ni ska veta att jag läser och tar till mig era mail och min högsta önskan är att jag hade tiden att sitta och svara på alla, men tyvärr är inte det möjligt i min livssituation just nu men förhoppningsvis i framtiden. Era mail och kommentarer går rakt in i hjärtat och ger mig motivation till att fortsätta driva den här bloggen varje dag.

 Sedan vill jag också säga TACK till er för att jag får möjlighet att inspirera just er. Att hjälpa och inspirera andra på något vis känner jag är min mening här i livet och jag hoppas att jag kommer ha möjlighet till det livet ut! Det är det bästa jag vet och gör mig väldigt lycklig så TACK!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida! Efter ett tag med träning lite hit och dit, gjorde jag ett val för ett tag sedan att satsa mer seriöst på min träning. Problemet jag har är att mina vänner tycker att det är för mycket att träna styrka/kondition fem dagar i veckan och ”konstigt” att tänka på vad man stoppar i sig. Jag lever ett sunt liv efter tallriksmodellen och bra träning för min kropp, men har valt att utesluta festandet och bakisdagarna för ett tag framöver. Vill bli mer insatt i träning och kost, plus att jag tycker det är sjukt kul att träna och att få kroppen att jobba lite. Men då tycker mina vänner att jag är för seriös och ”tycker att jag är lite knäpp” för att jag vill satsa och för att bli det bästa av mig själv. Har du någon gång hamnat i samma situation i din umgängeskrets eller har du några tips, råd eller peppande idéer på hur jag kan hantera mitt ”problem”? 🙂

  tack för min favoritläsning på hela dagen. som en superbra och inspirerande bok som aldrig tar slut 😉

  Michaela 2013-11-07 22:14:00
  Svara
 • Kan du göra ett inlägg om hur man tränar för att få mindre rumpa och lår?:)

  Joserin 2013-11-06 23:00:00
  Svara
 • Hej och tack snälla 🙂 Ska kolla det imorgon. Kram Ida

  idawarg 2013-11-06 22:18:00
  Svara
 • glad att du blir glad! du inspirer mig så himla mycket så det är bara rätt ^^

  Sara 2013-11-06 17:31:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag vet inte hur jag ska komma i form, jag vet ju att kosten är A och O samt träning men jag har noll matlust samt att jag har ont i mina leder och är trött hela tiden pga att olika värden ligger fel.

  Benen å rumpan brukar snabbt ta bra form men magen och armarna är mina största problem.
  Även hakan och halsen men den kan man ju inte träna.

  Du kan kolla på bilderna i min blogg om du vill.

  Snälla ngt litet bra och motiverande tips vore verkligen underbart!
  Kramar

  Daintys.blogg.se 2013-11-06 16:52:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!