MAGÖVNING MED TRX-BAND

Här kommer en grym magövning med TRX-band som ni kan lägga in i er magträning när ni är på gymmet.

Kör 10 rep av verje övning x 3.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jisses va stark du är!! De där övningarna har jag aldrig testat men efter min förkylning har försvunnit ska jag helt klart ge dem ett försök!

  JESLI 2013-02-28 10:36:00 http://instagram.com/jesli_worldtour
  Svara
 • Jag är just nu under en deff och vill bränna fett och samtidigt behålla så mycket muskler som möjligt. Nu till min fråga. Jag är ofta ute på Powerwalks, hur mycket behöver man få i sig efter ca 1 h Powerwalk? Behöver man få i sig endast protein? Behöver man äta något alls utan att man bryter ner musklerna? 

  Tack för en underbar träningsblogg!!

  Emma 2013-02-26 21:39:00
  Svara
 • Perfekta övningar, tack! 
  Måste samtidigt ge dig en eloge för ditt ständiga uppdaterande på bloggen. Så himla roligt att mötas av ett nytt inlägg trots att man klickar in sig flera gånger om dagen. Förstår att det ligger mycket jobb bakom men jag som läsare blir jätteinspirerad! Heja dig!

  Linda 2013-02-26 20:34:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!