VECKANS BEN- & RUMPPASS – CHECK!

Körde ett riktigt härligt lunchpass! Har krossat min rumpa och baksidalår! Utfall, upphopp, sumosquats, enbenscurl på boll och Wargens Butkiller. Benen skakar och musklerna är helt utmattade! ÄLSKAR ATT TRÄNA!

Efter blev det en god laxsallad med quinoa och senapsdressing.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Om jag äter rätt så nyttigt i allmännhet och tränar, men proppade i mig 3 tårtbitar igår, påverkar det träningens och ätandes resultat något? Fick så dåligt samvete efter, men just då kändes det så gott.. Kan man unna sig något sånt här då och då och fortfarande få bra resultat? Behöver verkligen svar på mitt dåliga samvete 🙁 Snälla svara♥ Kram! Ska jag försöka äta lite mat i några dagar efter så det jämnar ut sig?

    Sweetemmy 2013-02-02 10:05:00
    Svara
  • Älskar dina tränings video inlägg 🙂 men skulle du kunna lägga upp någon video med några övningar för insida lår? och gärna som inte tär så mycket på knän eftersom jag har problem med dem och kan inte göra vissa övningar.. 🙂 ha en super bra helg Ida 🙂

    Anna Pettersson 2013-02-02 00:46:00 http://annapettersson.forme.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!