RECEPT – ZUCCINIPASTA MED KRÄFTSTJÄRTSSÅS OCH GETOSTSALLAD!

Här kommer receptet på min otroligt goda middag igår, Kräftstjärtssås med Zuccinipasta och Getostsallad. Nyttigt, enkelt och SÅ GOTT! Måste testas!

KRÄFTSTJÄRTSSÅS

Ingredienser: ca 1/2 paket Havregrädde, 1/2 grönsaksbuljongtärning, skivad purjolök, 1tsk riven ingefära, 1/2 pressad lime, önskad mängd kräftstjärtar.

Gör så här: Bryn purjölöken lite lätt i smör eller kokosolja. Tillsätt buljongtärning, grädde, lime, ingefära och låt det puttra ihop i några minuter. Krydda med lite salt och pepper om så önskas och blanda ner kräftstjärtarna och låt sjuda på svag värme i någon minut. (Tillsätt mer havregrädde om så önskas)

Zuccinipasta: Hyvla långa remsor av Zuccini med en osthyvel. Skär dem i smalare bitar om så önskas. Koka dem i 2-3 min. Färdigt!

Servera med en härlig sallad på rivna morötter, babyspenat, körsbärstomat, gurka, avocado, Getost och lite Olivolja med Citronsmak.

MUMS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Hej! Jag har en fråga angående gruppass på exempelvis Friskis. Du har säkert skrivit om detta tidigare men har isåfall missat det. Jag undrar vad du tycker om de. Man kan ju välja mellan konditionspass eller styrkepass. Funkar de? Alltså om de bränner kalorier och sådant eller är gymmet bättre? Just nu tränar jag på gym men tycker oftast att det blir tråkigt eftersom jag kör nästan samma sak varjegång och det är löpning för jag vill bränna kalorier och fett. Tänkte att gruppass kanske skulle vara kul så att man får lite variation också. Vad tror du? Bränner konditionspassen på Friskis också kalorier?

    Diana 2013-01-30 21:44:00
    Svara
  • Har du något tips på mat som mättar bra? Känner ibland att jag äter hur mycket som helst men blir inte mätt, antagligen så är det för att jag växer (är snart 14 år) och tränar så mycket. Äter rejält med mat och är nästan alltid hungrig en och en halv timme efter igen. Tips? 😉

    Mathilda 2013-01-30 16:18:00
    Svara
  • Det ska jag nog laga ikväll! Låter hur gott som helst 🙂

    juliaselbrand.wordpress.com 2013-01-30 14:56:00
    Svara
  • Det låter gott! 🙂

    http://neta.webblogg.se

    Neta 2013-01-30 13:47:00
    Svara
  • Ser sjukt gott ut! 🙂 Älskar kräftstjärtar!

    Linn 2013-01-30 12:49:00 http://list.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!