RUMPTRÄNING INNAN FRUKOST

Så här började min tisdag…

Körde passet i veckans utmaning innan frrukost och aj vad det bränner i rumpan! GÖTT, nu ska den växa! Så ni som vill ha en tränad rumpa och inte anmält er till veckans utmaning, gör det nu! 🙂

För att rumpan ska växa behövs inte bara träning utan även massa mat såklart. Blev en dunderfrulle med bovete- och quinoagröt med kokosolja, blåbär, kanel och havremjölk med 2 kokta ägg till.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Hur bra är det egentligen att springa på ett löpband. Jag tycker att det känns stumt och hårt, värre en att springa på asfalt.

  Susanne 2013-01-22 20:24:00
  Svara
 • hej fina  ,väldigt inspirerade blogg du skriver ! Alla dina gröter som du äter på morgonen ser så smarriga ut , jag har själv lite problem med vad man ska äta till frukost.Gillar onyttiga frukostar med mycket bröd.
  Hur gör du dina goda gröt med quinoa och bovete ? har du andra tips på goda nyttiga frukostar?tack på förhand 🙂

  Malou 2013-01-22 18:26:00
  Svara
 • Tjena underbara bloggerska! 🙂 jag har en liten fråga, när man tränar på konditionsmaskiner så det på de flesta hur många kcal man förbränner, vilket jag fått höra att de oftast inte stämmer eftersom de inte är inställda på vikt, kön, ålder m.m. MEN om man har en pulsklocka som visar hur mkt man förbränner stämmer den då även om inte den är inställd efter det heller? Tack på förhand!

  Filippa Magnusson 2013-01-22 18:37:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!