TIPS PÅ ENKEL OCH NYTTIG 2-RÄTTERS MIDDAG

När man är hemma i verkligheten igen och inte har en mamma eller en kock som lagar lyxig middag så brukar det gå lite utför med mina middagar! 😀 haha. Igår orkade jag verkligen inte laga någon ”riktig” middag men ville ändå få i mig något näringsrikt, mättande och nyttigt. Det gick på 10min och jag fick både förrätt och huvudrätt och det smakade kanon!

FÖRRÄTT: 2 kokta ägg med kaviar.

 

HUVUDRÄTT: Havregrynsgröt på krossade linfrön och havregryn med en klick kokosolja, blåbär, kanel, solros- och pumpafrön och havremjölk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Äter du inte kvarg och keso mera då du nu uteslutit gluten och mjölk helt om jag förstått rätt? 😀

  Emilia 2013-01-03 15:05:00 http://emiliaas.webblogg.se/
  Svara
 • Hej! Tänkte fråga en sak om pulsklocka! Jag har köpt en från polar o har använt den 2 gånger på spinningpass. Passet är 45 och i högt tempo. Pulsklockan visar runt 500Kcal när passet är slut, och om man kollar på cykelns dator visar den runt 200kcal. Lite förvirrande! Vilken ska man lita på? Är 161 och väger ca 55 kg…

  Thessan 2013-01-03 11:47:00
  Svara
  • Svar på Thessans kommentar.

   jag skulle lita på pulsklockan då förbränningen beror på vilken puls du har under träningen 🙂 Alla förbränner olika på samma pass då man tar i olika mycket, väger olika, har olika puls/kondition mm.

   idawarg 2013-01-03 11:52:00
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Tack så mycket för svaret! Då vet jag att den borde stämma ungefär:) pulsen brukar vara ca 175-180 i genomsnitt under passet och som max 195-200. är 20 år så antar att det är normalt:) kram och tack för en bra blogg!

    Thessan 2013-01-03 17:19:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!