Svar på frågor från er!

Hej! Vart kommer dina träningsbyxor ifrån? Jag bara älskar dom!! 
Tack! De kommer från Stronger och är jättesköna 🙂 Just dessa verkar vara slut med här (klick!) hittar ni liknande i en himla massa olika mönster och färger!

 

Hej, Jag är verkligen förtjust i din kimono på översta bilden och skulle bli jätteglad om du kunder berätta vart du köpt den. Trevlig helg!
Hej fina! Den kommer från Asos 🙂


Bilden är från Villa Sea View Garden.

Kan man hyra det huset ni bodde i (huset i Thailand)? Hur gör man det ? 
Ja det kan man. Du hittar det här! Sedan kan jag även tipsa om stället vi brukar bo på som är precis bredvid som heter Villa Sea View Garden. Det är dit jag haft mina träningsresor innan. Läs mer här!

Vad har du för tips till mig som är allergisk mot baljväxter men som vill börja äter mer veganskt? Äter idag mycket vegetariskt men vill börja äta mer veganskt men tycker det känns svårt pågrund av min allergi. Tack för bra inspiration!
Hej! Jag äter heller inte mycket baljväxter. I början klarade inte min mage av det alls men nu går det bättre så äter ibland. Men det går bra utan också. Jag äter mycket rotfrukter, potatis, glutenfri pasta (råris, bovete, hampa, quinoa, majs mm. Du hittar massa bra glutenfri pasta här! (reklamlänk till Welloteket)), frukt, grönsaker, havregryn, tofu (det funkar bättre för mig då den är behandlad), nötter, frön mm. Det gäller bara att få i sig tillräckligt med energi under dagen. Jag brukar laga tex pasta med tomatsås och sallad, pizza, soppa, rotfrukter med sallad och tahinidressing, smoothies mm. och jag lagar stora portioner.

Vill du ta navelpiercing ? ? varför/varför inte ? Du är bäst och ger mig så mycket inspiration!!
Tack snälla! <3 Nej det vill jag inte. Jag är inte mycket för varken piercing eller tatuering. Kan vara fint på andra men vill hålla mig borta från det då jag vet att jag fort tröttnar på saker och kommer att ångra.

Jag har hört att maria nilas produkter gör håret lite mer fett än vanligt? Jag har redan EXTREMT fett hår, så jag undrar är det sant?
Oj jag är inte rätt person att svara på det då mitt hår är ganska torrt. Kanske därför deras produkter passar mig så bra? Men jag upplever inte att jag får fetare hår av deras Volymserie. Älskar både schampo, balsam och inpackning från Volym som ni kan hitta här!

I din senaste video där du visar en hel del saker du köpt, vart var krukorna å den där vita ställningen ifrån?
Du hittar den höga blomställningen här och den låga här. Vita krukan här och aprikos här.

Hej Ida! Brukar du äta mellanmål? Eller äter du frukost, lunch, middag, kvällsmat? Har du tips på kvällsmat om man inte kan äta vegetabilisk yoghurt, frukt eller gröt (får ont i magen)
Det är lite olika beroende på hur mycket lunch/frukost jag fått i mig och om jag tränat eller ej. Äter nästan aldrig något mellanmål mellan frukost och lunch brukar äta frukost sedan dricka te och på det håller jag mig fram till lunch kl 12. Har jag ätit en stor lunch kan jag ibland klara mig hela vägen till middag kl 18 utan mellis men har jag tränat äter jag alltid mellis innan eller efter träning. Sedan dricker jag alltid en te eller matchalatte mellan lunch och middag. Sedan som du säger så äter jag ALLTID kvällsmat. Är jag inte mätt när jag går och lägger mig så kan jag inte somna och om jag somnar så vaknar jag hungrig mitt i natten. Det är sååå jobbigt. Så jag ser alltid till att äta något runt 21-22. Då sover jag som en stock sedan 🙂

Tips på kvällsmat kan vara någon macka med mosad avokado och paprika, flingor med bär och vegetabilisk mjölk, chiapudding, några raw bollar, grönsaker som du dippar i hummus mm. Får du ont i magen av havregrynsgröt så testa göra gröt på tex. bovete, risflingor, amaranth eller hirs. Det kanske funkar bättre? Angående yoghurt så finns det ju olika varianter där med. Jag får ont i magen av ett märke men ett annat funkar hur bra som helst. Mina favoriter är havreyoghurt och kokosyoghurt. Sedan kan tex bär funka bättre än frukt ibland och vissa frukter är värre än andra osv. Du får testa dig fram.

Ida vart är din fina grön/gråa tröja som du hade på dig på din mammas kalas? Såg den på din blogg och tycker verkligen Att den är så fin!!??
Den kommer från Gina Tricot. Ni hittar den här (klick!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!