VEGANSK PIZZA PÅ GLUTENFRIA WRAPS

♥ Detta inlägg innehåller reklam för min egen webshop Welloteket ♥

b-free-glutenfri-wrap-glutenfritt-welloteket

God morgon mina älsklingar! Det vattnas i munnen på mig när jag tänker på pizzan jag åt igår! MUMS säger jag bara! Så enkel, nyttig och god. Istället för att baka pizzabotten använde jag mig av de färdiga veganska glutenfria wrapsen från B-free (klick!) som ni ser ovan. Vi har 2 varianter av dem på Welloteket men jag använde de ovan med quinoa och chia. Brukar även göra vanliga wrpas med dem och de är så galet goda!

pizza-glutenfri-vegan-recept

Trots lite dåligt ljus ser den ändå god ut. Jag hade på krossade  tomater, päron, majs, groddar, pizzakrydda, ruccola, tomat, mosad avokado och thahinidressig. Har lagt upp ett recept innan här: Recept på veganks pizza där ni hittar recept på pizza och dressing. Kan varmt rekommendera detta recept och självklart går det att göra även på vanliga wraps om man föredrar det 🙂

Idag ska jag iväg till TV4 på workshop hela dagen. Ska bli riktigt kul! Sedan ikväll ska vi fira min älskade pojkvän som fyller år. Vi ska möte upp hans syster och hennes pojkvän och gå till Hermans och äta middag. SÅ MYS! Ha en grym dag vänner! Puss, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Ser supergott ut 🙂

  Linnea 2017-03-14 15:27:35 http://linnea.continuationmagazine.se/
  Svara
 • Åh låter gott :D. Kanske får testa göra detta på lördag 😀

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ 2017-03-09 22:49:12 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej idag!!!

  Jag har lite fluff på magen (belly fat) jag undrar hur ska jag få bort det till typ simmaren?
  Kan du ge tips till bra workouts för jag har ingen inspiration just nu!! Tipsa gärna om övningar som du vet funkar.

  Kram kram

  Emma 2017-03-09 22:24:38
  Svara
 • Pizzan ser riktigt god ut!

  Och stort grattis till Pärlan 🙂

  Caroline 2017-03-09 16:21:48 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Jag håller på med en serie inlägg om vilka bloggar jag läser och undrar om jag kan få använda några av dina bilder till länken till din blogg?

  Evelina 2017-03-09 13:27:39 http://evelina.itgirls.se
  Svara
 • Grattis till Pärlan! ?

  Anna 2017-03-09 08:54:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!