VEGANSK SJUKT GOD PIZZA – RECEPT

pizza-vegan-recept-1pizza-recept-veganvegan-pizza-receptrecept-pizza-veganpizza-vegan-recept

God morgon vänner! Alltså jag blir sååå hungrig när jag kollar på bilderna ovan. Jag och min pojkvän lagar mat till varandra varannan söndag och det här var vad jag lagade i söndag. MUMS! Vi båda var överens om att de här pizzorna var det godaste vi lagat under våra söndagar. Måste säga att jag verkligen fick till kombinationen! Så himla lätta är de att göra då botten består av wraps. Jag använde vanliga med gluten men vill ni ha glutenfria hittar ni det (reklamlänk till Welloteket) HÄR!

Här kommer det magiska receptet som ni bara måste testa!

RECEPT PIZZA:
4 tortilla wraps
Passerade tomater
Pizzakrydda
Päron
Paprika
Tomat
Majs
Tofu
Färsk basilika
Örtsalt, peppar

Ruccola
groddar

AVOKADOSÅS:
Mosa 2 avokades och krydda med örtsalt

TAHINISÅS:
Blanda 3-4msk tahini med 1 pressad citron.

Gör så här: Bre ut passerade tomater på bröden och krydda med pizzakrydda, örtsalt, peppar. Toppa med skivat päron, paprika, tomat, majs, tofu och färsk basilika. In i ugnen i ca 10 min på 200 grader. Toppa med ruccola, groddar och såserna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • hej, jag undrar varför du äter gluten nu när du innan skrev att det var något av det värsta man kunde äta? har inte läst din blogg på länge så blev bara chockad när jag såg att du nuförtiden äter gluten!

  I 2016-11-30 18:00:48
  Svara
 • Hej!

  Superbra recept! Jag ska precis kolla på cowspiracy och har nu suttit i några timmar och skaffat mig massa information om att vara vegan. Jag ska nu testa detta tänker jag då jag redan äter minimalt med kött i in kost. Kanske en gång i veckan ibland två som det ser ut nu. Jag äter mycket fisk som det ser ut nu då istället så det behöver jag byta ut. Eftersom jag är nybörjare då ;), så undrar jag hur man köper tofu? Kanske låter dumt med kommer det i påsar, burkar?, ah du fattar. Vad smakar det som ungefär? Har du några tips till mig som redan äter minimalt med kött. Jag har sett dina videos på youtube på ämnet och behöver kanske se dom en gång till 😉

  Med vänlig hälsning Madeleine Pousar som följer dig både på bloggen och din Youtubekanal. Kramar från mig.

  Madeleine 2016-11-16 22:59:57
  Svara
 • Hej Ida!

  Vart kommer dina fina skor ifrån i din senaste vlogg när du besöker din naprapat?:)

  Tacksam för svar<3

  Mikaela 2016-11-15 20:31:40
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   De kommer från en skoaffär på Sveavägen typ vid hötorget. Kommer ej ihåg vad den heter men något på S 🙂 haha <3

   idawarg 2016-11-16 10:15:54
   Svara
 • Åh, det låter verkligen makalöst gott!

  Hanna 2016-11-15 18:08:09 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Måste bara tacka för fantastisk kundservice på wellorwket. Min beställning hade ramlat ut/blivit snodd ur paketet och jag fick en ny! Blev så himla glad! Tack tack!

  Jenny 2016-11-15 17:10:37
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Men å vad kul att höra <3 Inte att ditt paket ramlat ur utan att du gillar vår service då vi lägger stor fokus på det <3 Hoppas du gillar det du beställde! Kram

   idawarg 2016-11-15 19:28:16
   Svara
 • Åh låter jättegott det där :D. Ska testa 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-15 16:12:58 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Låter super gott! Har en fråga till dig. Tänkte att du kanske har något bra naturligt tips som kan lösa mitt problem. Det är nämligen så att min mens försvann för lite mer än ett år sedan och har inte kommit tillbaka alls sedan dess. Hade haft regelbunden mens i 4 år innan detta hände. Detta hände i samband med att jag åt alldeles för lite och tränade för mycket, vilket resulterade i att jag gick ner ganska mycket i vikt. Jag har dock hittat en balans nu när det gäller både mat och träning och har även gått upp lite i vikt. Har haft denna balansen ganska länge nu och känner att jag borde ha fått tillbaka min mens nu, men har inte fått det.. Läkarna vill gärna ge mig p-piller och säger såklart att deras sätt är det ända som fungerar. Jag tror dock inte på det utan känner att det måste finnas något mer naturligt bättre sätt. Vill helst inte stoppa i mig p-piller på grund av biverkningarna. Så, nu till min fråga. Har du något tips på något naturligt jag kan äta eller göra för att få igång mensen? Något speciellt kosttillskott eller något? Tack för en super bra blogg 🙂

  Emely 2016-11-15 14:37:42
  Svara
  • Svar på Emelys kommentar.

   Hej Emely! Jag förstår ditt problem då jag själv varit i samma sits. Det enda råd jag fick av läkarna var att börja ta p-piller. Eftersom jag blir helt galen av det och att jag visste att det var fejkmens man får av dem så vägrade jag och fick utskällning. Så tråkigt 🙁 Som hon skriver i svaret nedan så tycker jag att du ska gå till en gynekolog och kolla så det inte är något annat. Är det inte det så låt kroppen ta den tid den behöver, ät mer mat, mer nyttiga fetter och försök stressa mindre (jag vet det är lätt att säga men inte att göra). Jag har även haft hjälp av Progesterall som är en helt naturlig hormonkräm. Den har hjälpt mig få mer regelbunden mens. Är du intresserad kan du läsa mer om den här http://welloteket.se/produkt/progesteronkram/
   Lycka till och stå på dig om p-piller om du känner att du inte vill ta det <3

   idawarg 2016-11-15 19:33:15
   Svara
  • Svar på Emelys kommentar.

   Har jobbat på en mödravårdcentral och har du inte fått mens på 6 mån ska du definitivt gå till en gynekolog och kolla upp det, kan vara pcos. Om du börjar ta p piller kommer du inte få din mens, man får inte mens på p piller eftersom du inte har någon ägglossning (för att det är så p pillerna förhindrar graviditet) så får du bara en ”fejk” mens. Ganska vanligt missförstånd att man tror att man får en riktig mens när man äter p piller men så är inte fallet. Lycka till!

   Sofie 2016-11-15 16:22:56
   Svara
   • Svar på Sofies kommentar.

    Tusen tack för svar! Har varit hos gynekolog och tagit prover men inte fått svar än. Super bra att du skrev det men ”fejk” mensen också, hade missförstått det helt.

    Emely 2016-11-15 18:05:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!