Äntligen hittat ett gott veganskt proteinpulver!!

(innehåller reklamlänkar)

Salted caramel här (klick!) // Rich chocolate här (klick!) // Vanilla creme här (klick!)

White chocolate här (klick!) // Coconut milk här (klick!) // Super berry här (klick!)

Godmorgon finisar! Hoppas ni har bra fredagskänsla idag, det har verkligen jag! Igår delade jag det här (klick!) receptet (ifall ni missade det) och där nämnde jag lite snabbt att vi börjat sälja ett nytt proteinpulver på Welloteket. Nu måste jag såklart berätta mer om det! Är så himla glad och nöjd att vi äntligen hittat det där perfekta som vi letat efter. Jag har tyckt länge att det är svårt att hitta veganska proteinpulver som faktiskt smakar gott. Men det gör de här, man kan blanda dem bara med vatten och de är ändå goda att dricka.

Många tänker nog att proteinpulver bara är för bodybuilders som vill bli biffiga, men det funkar perfekt som mellanmål för alla även om man tränar eller inte. Superlätt och smidigt att ha med sig som mellis i väskan till jobbet, gymmet eller på resan. Ni kan läsa mer om dem här (klick!)! Finns flera olika smaker som ni ser. Kommer dela fler recept framöver där proteinpulver är med så ska ni få tips ifall ni har idétorka vad ni kan använda det till 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida! Brukar du äta mellanmål? Eller äter du frukost, lunch, middag, kvällsmat? Har du tips på kvällsmat om man inte kan äta vegetabilisk yoghurt, frukt eller gröt (får ont i magen)

  Linnea 2018-02-16 11:37:11
  Svara
 • Vilket tycker du smakar godast? Kram!

  LINN 2018-02-16 09:29:19 http://nouw.com/linnmagnusson
  Svara
  • Svar på LINNs kommentar.

   Har inte smakat alla än men choklad, vanilj och salted karamell har smakat magiskt!!! Det beror på vad man föredrar för smak 🙂 Jag är ju en vaniljtjej så måste jag välja små blir det vanilj eller salted caramel men de flesta köper ju choklad 🙂

   idawarg 2018-02-16 12:51:02
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!