Mina mål för 2018!

Hej vänner! Tänkte dela med mig av mina mål för 2018. Jag älskar att skriva ner dem då de blir mer verkliga och även bra att ha dem nerskrivna så man kan gå tillbaka och kolla. Så en lite uppmaning till er är att mi nu skriver ner era mål. Ta ett anteckningsblock eller skriv ner dem på datorn och dela mer än gärna med er av dem i kommentarerna nedan 🙂 Blir alltid så inspirerad av att höra andras mål och drömmar.

Här kommer i alla fall mina mål för 2018…

KOST & TRÄNING
– Bli bättre på att laga god mat. Vill verkligen lära mig att laga goda lite mer avancerade vegansk recept som man kan bjuda på.

– Jag vill börja göra egna gröna juicer hemma då jag märkt hur glad min kropp blir av det. Har köpt hem en juicemaskin nu så ska testa min första nu i veckan.

– När det kommer till träningen så ska jag köra på med ca 2 styrkepass i veckan + promenader och små korta yogapass själv hemma. Men sedan vill jag börja gå på riktiga yogaklasser på en studio. Mitt problem innan är att jag bara vill gå för Jossan men eftersom hon reser 80% av året så blir det lite svårt. Ska hitta mig en ny favoritlärare som håller sig i Sverige 🙂

FAMILJ, VÄNNER & NÖJE
– Jag vill bjuda hem mer folk på middag och ha det trevligt. Vi har aldrig tidigare haft ett matbord eller bra kök som tillåtit detta. Nu har vi både ett bra matbord och ett stort härligt kök att laga mat i så nu jäklar!

– Vill ägna mig mer åt inredning hemma. Det är verkligen ett nytt intresse som bara växer och växer.

– Vill åka utomlands till värmen minst 1 gång till i år. Ju äldre jag blir desto mer känner jag ett behov av värme och ljus. Hela min kropp mår så mycket bättre i värmen.

– Sedan vill jag hänga ännu mer med Alex och göra roliga och härliga saker tillsammans med honom. Ska även börja införa att vi lagar mat tillsammans minst en gång i veckan nu framöver. Så himla mysigt men något som är svårt att få till då vi har så olika tider + att vi nu levt i flytt och renoveringskaos i över 1 år. Men nu är lägenheten klar och söndagar brukar funka fint med tiden.

– Jag vill besöka Åmål och min familj mer. Har blivit dåligt detta året då även mamma och pappa levt i ett renoveringskaos då de byggt ett helt nytt hus. Men nu börjar det bli klart och det är en DRÖM! Det ligger på bästa läget och huset har blivit så fint och även det börjar bli klart för inflytt. Tror faktiskt jag kommer spendera mesta delen av sommaren där!

JOBB & EKONOMI
– Vill dela med mig av fler recept här på bloggen och Instagram och sprida vegansk matglädje ännu mer så folk kan få upp ögonen för det. Det behöver faktiskt inte vara tråkigt och smaklöst!

– Kommer släppa ett eget varumärke under våren och är så peppad på att utveckla ännu mer och bra produkter.

– Här även börjat jobba på ett nytt bolag tillsammans med en superduktiga tjej. Vi ska tillverka och designa egna produkter. Ser verkligen fram emot att se hur det här företaget kommer att utvecklas. Jag har en bra feeling!

– Sedan kommer vi fortsätta driva och utveckla Welloteket. Nu har vi varit igång i 2 år och vi dubblade faktiskt inkomsten förra året. Dock så går pengarna in och sedan ut då vi hela tiden måste utveckla företaget och utvidga sortimentet. Vi har haft lite otur med folk vi jobbat med som saktar ner vår utveckling men vi har så mycket bra idéer och en bra plan så vi måste bara hitta rätt folk att jobba med men det är på G. Tror 2018 kommer bli ett bra år för Welloteket!

– Ska börja spara och ta tag i min ekonomi ordentligt. Nu med lägenhetsköp och renovering så är sparkontot helt tömt och jag måste börja från noll igen. Känns sjukt jobbigt men så blir det när renoveringen gick på 600 000kr mer än vad vi räknat med.

– Den här punkten kommer antagligen inte hända i år men ett mål i mitt liv är att äga en lägenhet i ett varmare land och just nu lutar det åt Spanien och Marbella. Men ett mål för i år är att börja spara och lägga upp en plan.

– Med mina sociala medier så är mitt mål att strukturera upp ännu bättre med innehåll som är intressant och som ger något blandat med mer personliga inlägg då jag märker att ni uppskattar det. Kom gärna med tips på inlägg ni vill ha mer av?

Så det var alla mina mål jag kan komma på just nu. Hoppas ni fick lite inspiration! 🙂 Puss, I

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!