Nyttiga, ätbara saker inför helgen!

Godmorgon gullisar! Är ni helgpeppade? Det är jag! Älskar fredagsfeelingen, alla känns mycket gladare och härligare då. Idag tänkte jag tipsa er om några supergoda och nyttiga snacks ni kan ha till helgen. Eller närsomhelst egentligen 🙂

(Inlägget innehåller reklam)

-Första grejen: Pepparkaks- och bananbröd! (Recept här). Ni måste, MÅSTE, prova! Kan vara det godaste jag bakat någonsin. Blir så saftigt och gott av bananer och allt med pepparkaka smakar ju ljuvligt!

Visste ni att vi har veganska lins och quinachips på Welloteket också? Vi har flera olika sorter som ni hittar här (klick!). Vill tipsa om en speciell sort, de här (klick!) glutenfria, veganska hummuschipsen med havssalt. Mmmh.

-Känns som jag säger att allt är världens godaste grej, haha. Men den här (klick!) veganska nougatkrämen med hasselnöt är magisk. Gillar du Nutella kommer du älska den!

-Okej, avslutar med ett recept till då – Peanutbutter chocolate chip cookies (recept här). Ni ser ju bilderna nedan, så mumsiga. Extra gott när det är nybakade och varma också.

Vill också slänga in ett annat tips om ett erbjudande denna vecka; 15 % på hela sortimentet från Helhetshälsa (klick!) Ni kanske vet att jag tar flera kosttillskott varje morgon som får mig att må så mycket bättre, bland annat B12 och Chlorella. Båda de två finns i deras sortiment. Kika in och testa om ni är nyfikna 🙂

Hoppas er helg blir fin och mysig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Jag har funderat på en grej, hur kan du sälja produkter som innehåller mjölk på Welloteket? Kan du verkligen stå för att vara en del av mjölkindustrin du som äter veganskt i övrigt? Känns bara lite dubbelmoraliskt..

  Sofie 2017-12-08 14:07:58
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Håller med dig. Tyvärr är jag inte ensam delägare i bolaget men jag har det i diskussion med mina kollegor. När vi startade shoppen var läget annorlunda och vissa kunder kommer bli besvikna om vi tar bort det. Men vi var idag på möte med ett veganskt protein som vi kanske kommer ersätta Vasslet med då det smakade riktigt bra.

   idawarg 2017-12-08 16:37:49
   Svara
 • Erbjudandet ska jag kolla in 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-12-08 12:18:37 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Bananbrödet är det bästa jag vet, bakar det såå ofta!

  Josefine 2017-12-08 08:53:48 https://varmepumpshopen.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!