VECKANS TRÄNINGSMÅL ÄR FIXAT

Sitter på gymmet och har precis tränat klart! Det bästa med träning är verkligen när man är klar ? känslan efter är oslagbar. Har också beställt mat via Uber så när jag kommer hem kommer det stå en stor tomatpasta färdig att äta! MUMS!

Mitt mål just nu är att få ihop minst 2 styrkepass i veckan. Har flera events, fester och middagar från imorgon till söndag så kommer inte hinna träna något mer så känns magiskt att jag klarat mitt mål redan nu.

Hur ofta tränar ni i veckan?

RECEPT PÅ VÄRLDSGOTT OCH NYTTIGT CHOKLADGODIS!

Hej finisar! Nu ska ni få ett uuunderbart recept inför adventshelgen och julen! Ni måste prova det här chokladgodiset i små söta muffinsformar!

(innehåller reklamlänkar till Welloteket)

CHOKLADGODIS:
ca. 2,4 dl riven kokos
1,8 dl raw mandlar
4 msk agave
4 msk kanel
1 tsk vaniljextrakt
ca. 1,2 dl ekologiskt och osaltat jordnötssmör
2 msk smält kokosolja
2 minst 80-procentiga chokladkakor (vi använde 5 små av dessa)

GÖR SÅ HÄR: Lägg alla ingredienser förutom chokladkakorna i en matberedare och mixa tills det är en sammanhängande smet. Smält chokladkakorna i ett vattenbad. Lägg blandningen i muffinsformar. Häll sedan den smälta chokladen över och ställ muffinsformarna med blandningen i frysen över natten eller i några timmar tills det stelnat.

Fler recept:
Lakrits- och banangodisar
Nyttiga chokladbollar
Världens godaste pepparkaksbröd!

BRÖSTEN EXPLODERAR!

Tröjan hittar ni här! (reklamlänk)

Fullt ös idag här! Har fotat och filmat med Lisa hela dagen och kom precis hem efter att ha spelat in ett sjukt roligt collab. Lärde mig grunderna i DJ:ing eller vad fan kallar man det? haha. SJUKT kul och jag är typ taggad på att köpa hem utrustning och öva hemma. Missa inte videon som kommer upp på tisdag nästa vecka.

Nu ska jag bara ämna av lite saker här hemma och springa iväg på nästa möte. Jag och min kompanjon ska träffa en person vi kanske ska jobba med framöver i vårt nya bolag. Så peppad på detta och jag är säker på att ni också kommer gilla nya bolaget 🙂

Annars mår jag så bra förutom att jag tror att mina bröst exploderar snart! Wow vad stora de är just nu! OMG! För min del får de gärna stanna i denna storleken! 🙂 Ha en fortsatt fin dag! Puss, I

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!