VECKANS TRÄNINGSMÅL ÄR FIXAT

Sitter på gymmet och har precis tränat klart! Det bästa med träning är verkligen när man är klar ? känslan efter är oslagbar. Har också beställt mat via Uber så när jag kommer hem kommer det stå en stor tomatpasta färdig att äta! MUMS!

Mitt mål just nu är att få ihop minst 2 styrkepass i veckan. Har flera events, fester och middagar från imorgon till söndag så kommer inte hinna träna något mer så känns magiskt att jag klarat mitt mål redan nu.

Hur ofta tränar ni i veckan?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag brukar försöka träna/röra på mig 5 dagar/vecka, kanske 2 på gymmet och 3 löpning eller skidor. Måste få röra på mig ute i luften för att fungera..

    Johanna 2017-12-01 09:34:22 http://blogg.traninglopninglycka.se
    Svara
  • Hej bästa ida <3 Jag kör din hemmaträning mage (Killer ab workout) i stort sett varje dag förutom när jag har massa annat för mig❤️ Ska faktist ta och göra den nu?☺️ Den ger bra resultat och man känner verkligen att man har tränat magmusklerna. Du är super bra på de du gör och visar sjukt bra träningar❤️❤️ Du är bäst!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    Natalie 2017-11-30 20:53:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!