BRÖSTEN EXPLODERAR!

Tröjan hittar ni här! (reklamlänk)

Fullt ös idag här! Har fotat och filmat med Lisa hela dagen och kom precis hem efter att ha spelat in ett sjukt roligt collab. Lärde mig grunderna i DJ:ing eller vad fan kallar man det? haha. SJUKT kul och jag är typ taggad på att köpa hem utrustning och öva hemma. Missa inte videon som kommer upp på tisdag nästa vecka.

Nu ska jag bara ämna av lite saker här hemma och springa iväg på nästa möte. Jag och min kompanjon ska träffa en person vi kanske ska jobba med framöver i vårt nya bolag. Så peppad på detta och jag är säker på att ni också kommer gilla nya bolaget 🙂

Annars mår jag så bra förutom att jag tror att mina bröst exploderar snart! Wow vad stora de är just nu! OMG! För min del får de gärna stanna i denna storleken! 🙂 Ha en fortsatt fin dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Haha, vad härlig du är 🙂 Ja ibland är dessa hormoner okej 😉 Men oftast mår jag skit runt äl och mens vilket är så jobbigt. Har jag inte alltid gjort. Men bara att bita ihop och köra på. Tack fr en toppen blogg och din webbshop är så bra, beställde i veckan och ska beställa igen 🙂 öö

  Ramona 2017-11-30 06:12:54 http://nouw.com/ramonaboethius
  Svara
 • Hej! Du skrev i ett inlägg att du skulle på engelska lektion, hur tränar du engelska? 🙂 har du en ”privat lärare”? 🙂

  Camilla 2017-11-30 05:52:54
  Svara
 • Nu vet jag inte vad jag har missat men vad har hänt med brösten? Tränat, gravid, opererat? Har inte hängt med 😀
  Lycka till med bolagen, hoppas det blir riktigt skoj och bra.

  Diana 2017-11-29 20:07:20 http://blogg.alltforforaldrar.se/lamadre/
  Svara
  • Svar på Dianas kommentar.

   Haha inte lätt att hänga med 😀 nej det är bara hormonerna som spökar. Får så ibland innan mens. Tack fina

   idawarg 2017-11-29 20:11:59
   Svara
 • hennes pojkvän blir väl glad nu när hon har fått större bröst. Skulle jag blivit iallafall. 😀

  Christopher 2017-11-29 19:32:27
  Svara
  • Svar på Christophers kommentar.

   Hej, skulle uppskatta om du tänkte till en extra gång innan du kommenterar.

   Varför skulle hennes pojkvän bli glad över hennes bröst nu, samt varför väger hans åsikt in över huvud taget?

   Julia 2017-11-30 16:36:56
   Svara
  • Svar på Christophers kommentar.

   Hej Christopher! Jag tror inte att det är för hennes killes skull som Ida känner sig nöjd med större bröst. Det är ju viktigast vad HON känner sig bekväm med, inte pojkvännen. Tycker det är tråkigt att männens behov ofta kommer före kvinnors, trots att det är kvinnans kropp det handlar om.

   En tanke bara. Ha en fin dag!

   Madeleine 2017-11-30 11:17:47
   Svara
 • Sånt där tycker jag brukar påverkas av menscykeln :D. Ganska spännande faktiskt 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-11-29 19:09:42 http://www.saramadeleine.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!