BENPASS MED STOL

SQUAT MED UPPHOPP

UPPKLIV

HOPPANDE SQUAT

BULGARISKA UTFALL

ENBENS SQUAT

Tights hittar ni här! // Tröja hittar ni här!

BENPASS MED STOL
10 Squat med upphopp
10/ben Bulgariska utfall
10/ben Uppkliv
20 hoppande squat
10/ben Enbens squat
X 4

God morgon mina vänner! Hoppas ni är riktigt taggade på ett svettigt benpass för här kommer ett med mina favoritövningar med en stol/bänk. Tycker man det är för jobbigt så minska antal reps och varv och tycker man det är för lätt så lägg på vikt och öka antal reps.

Hoppas ni gillar passet och kör hårt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej skulle du kunna lägga till hur ungefär långa träningspassen är 🙂

  Anna 2017-10-22 16:55:05
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en 19-årig tjej som den senaste månaden börjat träna 4-5 ggr/vecka. Tränar framförallt spinning och en del styrka. Jag har problem med maten, vet inte vad eller hur jag ska äta för att inte vara konstant hungrig. Redan innan jag tränade lika mycket som jag gör nu åt jag runt 2500kcal. Nu äter jag säkerligen tusen till, MEN är fortfarande hungrig? En frukost kan exempelvis vara havregrynsgröt (på 2,5dl havregryn) med banan, frön och nötter, bär, jordnötssmör och havremjölk. Jag blir mätt för stunden, men efter 1,5h är jag extremt hungrig igen. Vad är det för fel på mig haha?
  Kram!

  Sofia 2017-10-10 13:23:00
  Svara
 • Du är verkligen så fin Ellen! Nu till en helt annan sak, jag har nämligen en fråga. Och den är: Får man i sig extra fett/kalorier när man smörjer in sig med body butter/hudlotion? För jag har inte använt det på flera år eftersom jag är rädd att få i mig minsta lilla kalori. Eller att allt fettet från krämen ska tas upp i mitt matsmältningssystem. (och ja, jag har anorexia. det är därför jag undrar över detta.) tack på förhand för svar världens bästa ellen! <3

  Elin 2017-10-10 13:10:38
  Svara
 • Vad kul med GIF bilder. Ska testa några utav övningarna : )

  Missj 2017-10-10 13:00:40 http://Nouw.com/missj
  Svara
 • Härligt träningspass! För några år sen gjorde jag såna där bulgariska utfall men fick tillsägelse att göra mycket tajtare och närmare stolen (inte stå så långt bort)… vad säger du om det? 🙂

  clara 2017-10-10 12:46:37 http://claratoll.se
  Svara
 • Så bra tips för hemmaträning!

  Josefine 2017-10-10 11:08:11 https://daystyle.se/
  Svara
 • Älskar dessa GIF-bilder och inlägg! 🙂
  Ska nog ta och köra ett pass efter jag fått i mig lite energi 🙂

  Caroline 2017-10-10 10:31:32 http://blackmary.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!