GOLDEN MILK – RECEPT

Golden milk golden latte

God morgon älsklingar! Under sommaren så älskade jag att äta kall mat med sallader, melon, smoothies mm men så fort det blir kallare ute så är jag bara sugen på varm mat och varma drycker. En favorit som jag har just nu är Golden Milk. Så himla gott men även väldigt bra då den innehåller gurkmeja som är antiinflammatorisk. Här nedan hittrar ni mitt bästa recept på Golden Milk.

(Innehåller reklamlänk till min webbshop Welloteket)

INGREDIENSER:
1,5 dl havredryck (iKaffe)
1 tsk gurkmejapulver
1 tsk kokosolja
1/2 tsk mald kanel
1/2 tsk kardemumma
1/2 tsk agave
1/2dl vatten

GÖR SÅ HÄR: värm upp vatten med allt förutom havremjölken. Skumma havremjölken och häll ner i blandningen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Du nämnde tidigare att du slutat med olja, varför har du gjort det? Men i receptet har du olja? Bara nyfiken, inget påhopp. Kramar <3

  Lovisa 2017-09-29 01:18:04 http://lovishammar.forme.se
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Jag äter det ibland men lagar alltid mat utan. Varför jag har det i denna mjölken är för att det blir mycket godare 🙂

   idawarg 2017-09-29 09:09:37
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Okej jag förstår 🙂 finns det någon huvudsaklig anledning till att du valt att utesluta olja ur kosten? Är det ohälsosamt? Har sett på YouTube att många veganer utesluter just olja och är nyfiken på varför. Jag är själv vegan och det hade vart roligt att höra hur du tänker! 🙂 Jag använder inte heller olja ofta då jag fått frö mig att det är ohälsosamt, men har blivit osäker på om det är viktigt? Kan man äta en helt oljfri kost? Kram <3

    Lovisa 2017-09-29 12:32:57 http://lovishammar.forme.se
    Svara
    • Svar på Lovisas kommentar.

     Jag vill inte påstå att det är ohälsosamt då jag vet för lite om det. Jag vet bara att jag själv mår bättre utan. Lite klarar jag av men när jag är på restaurang och de hr använt för mycket olja/fett så blir jag helt trött efter måltiden och känner mig seg. Min kropp har svårt att bryta ner för stora mängder fett. Jag mår helt enkelt bättre på en kost med mycket kolhydrater och mindre fett. Men sedan finns det de som är helt tvärt om. Man får nog känna efter 🙂 Kramis

     idawarg 2017-09-29 16:14:06
     Svara
 • Det ser så gott ut!

  Josefine 2017-09-28 11:02:45 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!