SMOOTHIE BOWL MED TRANBÄR – RECEPT

God morgon älsklingar! Veckans recept får bli min nya favoritsmoothie. Har helt fastnat för tranbär och tycker det ger en sådan syrlig smak till smoothien. Så denna tranbärssmoothie boostad med proteinpulver (Inflamino) äter jag nu flera gånger i veckan. Så himla god! Har även blivit helt besatt av Bipollen som är både väldigt näringsrikt och sjukt gott! Dock vet jag att det inte klassas som veganskt men efter att ha läst på lite så verkar det inte vara någon större fara. Har ni något bra argument varför det inte är bra för djur och natur så är jag väldigt intresserad av att höra 🙂 

Vad är bipollen?
Bipollen är egentligen klumpar av hanfröer och nektar från de växter som blivit besökta av biet. Bipollen innehåller ett fantastiskt spektrum av näringsämnen. Förutom 22 olika aminosyror påträffas i pollenet också de flesta kända vitaminer, många enzymer och flavonoider, och åtskilliga mineraler.

INGREDIENSER:
2 bananer
ca 100 g frysta tranbär
1 skopa Inflamino (Länk hittar ni nedan)
Lite fryst mango
En skvätt havremjölk

TOPPING: Skivad banan, Bipollen (länk hittar ni nedan) och pumpafrön.

(Reklamlänkar till min webbshop Welloteket)
INFLAMINO HITTAR NI HÄR!
BIPOLLEN HITTAR NI HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Jag undrar på hur du ser på att äta soja (tofu bl.a) då det anses vara hormon störande? Ser att du äter det ibland och tycker själv det är väldigt gott men har läst så mycket dåligt.
  Tacksam för svar!

  Sandra 2017-09-21 13:47:40
  Svara
 • Hej Ida!
  Först och främst har följt dig i flera år och älskar allt du gör! 🙂 Du är verkligen en stor inspiration!
  Jag håller också på mycket med träning och jobbar som tränare på ett gym i schweiz. Nu har jag dock börjat plugga och startat eget företag (healthme.ch skulle bli jätteglad om du ville spana in hemsidan! Jag och min bästa vän levererar vegansk lunch varje dag i den lilla stan där vi bor). Problemet nu är att jag pga av tidsbrist med alla dessa nya projekt plötsligt tränar MYCKET mindre än innan, men det känns som min aptit inte anpassar sig till det. Jag äter samma som innan (veganskt, ibland lagat ibland smoothies osv, ganska likt hur du äter) men fortfarande kopiösa mängder. Detta gör att jag har gått upp lite i vikt och jag gillar det inte riktigt. Jag vet ju egentligen vad jag måste göra, kalorier in och ut I know… men vet inte hur jag ska göra när jag är så sjukt hungrig hela tiden. Har du några tips hur jag kan anpassa maten till nya träningsnivån? Ha en trevlig dag and keep up the good work!
  din trognaste läsare i Schweiz:
  kram johanna

  ps ska absolut testa denna smoothien

  Johanna 2017-09-21 11:20:46 http://www.healthme.ch
  Svara
 • Mums, älskar tranbär!

  Josefine 2017-09-21 08:53:55 https://daystyle.se/
  Svara
 • Låter och ser sååå god ut! Måste pröva någon dag ❤️

  Lollo 2017-09-21 07:16:28 http://nouw.com/lovisalein
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!