RECEPT PÅ PROTEINRIKT KNÄCKEBRÖD

God morgon älsklingar! Måste bara dela med mig av detta fantastiska recept och foto från en av våra kunder på Welloteket @annuttt. Det är ett proteinrikt fröknäcke som är magiskt gott och väldigt enkelt att göra. Perfekt att ha till kaffet, som mellis eller frukost. Älskar verkligen tunna och krispiga knäckebröd!

(Alla länkar nedan är reklamlänkar till min webbshop Welloteket)

Brödet är boosta med havreprotein som ni kan hitta HÄR (Klick!)

RECEPT PÅ GLUTENFRITT, PROTEINRIKT FRÖKNÄCKE

INGREDIENSER:
0,5dl linfrön
1dl solrosfrön
1dl sesamfrön
1dl pumpafrön
0,5dl havreprotein
2dl majsmjöl
0,75dl olivolja
3dl kokande vatten
Havssalt

GÖR SÅ HÄR: Blanda ihop de torra ingredienserna. Häll sedan i olja och vatten. Rör om väl och låt stå i några minuter. Smeten ska vara fast men inte för torr. Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper till en tunn smet, strö på havssalt. In i ugnen på 150 grader i Ca 50 min. Ta ut brödet när det har fått en gyllene färg och är hårt. Låt svalna helt. Klart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Ida! Tack för en bra blogg och vloggar.

    Jag försöker äta så mycket vegansk mat som möjligt. Något jag kan tycka är svårt ibland är att få i sig protein. Jag gör smoothies till frukost ibland och skulle vilja ha tips på ett bra proteinpulver som jag kan ha i. Skulle inflamino funka? Vill gärna ha ett proteinpulver som smakar gott eller där smaken inte tar över i tex. en smoothie. Tack!

    Cecilia 2017-09-07 07:59:52
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!