YOGA

God morgon älsklingar! Idag ska jag njuta av min sista dag på ”semestern” här i Åmål innan jag åker tillbaka till Stockholm och drar igång med jobb igen. Sååå mycket som måste styras upp inför hösten.

Det jag kommer sakna ABSOLUT mest är mina yogastunder på bryggan både hos mamma och pappa och i Bengtsfors. Har sagt det innan men jag blir som förtrollad av ljudet av naturen. Yogapassen känns som de är 10 minuter långa istället för 1 timme. Kan verkligen rekommendera er att testa ta ut yogamattan.

Här om dagen körde jag endel huvudstående. Älskar verkligen att stå på huvudet och brukar göra det som core träningen genom att fälla upp och ner benen.

Mina bästa tips på hur man lär sig stå på huvudet hittar du här: Lär dig stå på huvudet!

Det här är en position som jag hatälskar. Min balans i foten är inte den bästa och speciellt inte på ena sidan så den är väldigt utmanande för mig. Dock så älskar jag stretchen i höften som man får i denna övning.

Tränade även på några varianter av brygga. Det här är min absoluta favorit position just nu. För 5 år sedan så skulle jag sagt tvärt om att det var min hatposition. Då var jag alldeles för stel i både höft, bröst, axlar och mage för att stå i en sån här brygga. Då låg all min vikt på fötterna medan mestadels av vikten nu ligger på händerna. Brygga öppnar upp hela min kropp på ett skönt sätt och varje gång jag känner mig set, stressad eller har ångest brukar jag göra brygga och då känner jag oftast att det släpper. Tror mycket av stress och ångest sätter sig just i bröstet på mig.

Mina bästa tips på hur man lär sig stå i brygga hittar du här: Lär dig stå i brygga!

En position som jag nyss har lärt mig/upptäckt är denna. Vetg inte ens vad den kallas? På mig stretchar denna OTROLIGT mycket i triceps. Ojoj så stel jag är där men så skönt. Var väldigt läskig att komma in i första gången jag gjorde den men nu går det bra. Det här är ingen position man ska testa sig på innan man behärskar brygga på ett hyfsat sätt.

Vill ni ha lite inspiration så kolla in mitt korta yogapass som jag satt ihop HÄR.

Brukar ni yoga? 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tack..vilka härliga bilder Ida! Jag brukar Träna, gör Yoga varje vardag Gillar Smoothies. Bra med flera tips på stretchövningar, följer dina träningsvideos. ?kram Helene

  Hélène Sobek 2017-08-01 01:31:47 http://www.mynewbloggsdress.blogspot.com
  Svara
 • Brukar yoga hemma. Oftast genom att se på olika övningar på Youtube :). Det är skönt och jag behöver det för lugnet inombords sen är det ju skönt också när man har ont i kroppen 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-07-30 23:57:41 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Jag tränar inte yoga men däremot så tränar jag pilates utomhus och det ger alltid en sådan härlig känsla av frihet.

  Hanna 2017-07-30 23:02:07 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Åh, det ser så härligt ut att yoga på bryggan! Det känns nästan lite pinsamt att erkänna, men jag har faktiskt aldrig testat att yoga utomhus. Jag försöker få in ett yoga/stretchpass en gång i veckan, men just nu blir det snarare varannan vecka tyvärr. Synd, för jag gillar det verkligen och speciellt yoga som utmanar flexibiliteten. Känner mig dock inspirerad av dina bilder, så det kanske blir ett pass imorgon ändå.
  Ha en fin kväll Ida, du är en bra förebild och inspiration!

  Johanna 2017-07-30 16:19:32 http://www.devote.se/workoutplants
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Haha ja du måste testa utomhus om vädret tillåter. Yoga/stretch är det bästa! Det räcker med 10 min så har man fått igång cirkulationen 🙂

   Tack snälla vad glad jag blir

   idawarg 2017-08-01 09:36:32
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!